Hlavní obsah

Módní březen: S nošením jarního oblečení už nemusíte otálet!

Foto: Greta Blumajerová

S jarními trendy otálet nemusíte. Nosit je můžete i s kabátyFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemusíte netrpělivě sledovat teploty vzduchu a čekat na vyšší cifry. Jarní trendy můžete nosit i ve dnech, které připomínají spíše zimu. Na které módní novinky se vyplatí v březnu zaměřit?

Článek

Za necelé tři týdny oficiálně přivítáme jaro, zatím to ale vypadá, že nám kabáty (byť lehčí) budou ještě nějakou dobu dělat společnost. Proto jsme je zařadili i do dnešních, březnových tipů. Se kterými trendy byste se měly v nové sezoně seznámit?

„Spodní“ prádlo

Podprsenkové topy se odmítají schovávat. Na jaře se kromě pokračujícího trendu vykukujících bralette (výstavních kousků bez výztuže) budou nosit i podprsenkové – případně také korzetové – topy přes jednoduché vršky. S čím tuto odvážnou dvojici kombinovat? Doporučit můžeme delší sukni do pasu nebo volněji střižené kalhoty.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: rolák (Reserved, 399 Kč), podprsenkový top (Topshop, 999 Kč), sukně (Mohito, 1199 Kč), kabát (Topshop, 4999 Kč), boty (Mango, 1299 Kč), kožená kabelka (Gino Rossi, 4490 Kč), punčocháče (Debenhams, 89 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Zašněrujte se

Téma korzetů ještě neopustíme. Ale nebojte, žádné nepříjemné pocity nehrozí. Košile s korzetovým páskem má šněrování jen na oko v přední části. A s koženými šortkami vypadá fantasticky! Mimochodem, síťované punčocháče patří ke kusům, které by vám v téhle sezoně neměly chybět. Pozor si dejte jen na to, s čím je nosíte. Na ultra mini a výstřih rovnou zapomeňte.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kabát (Reserved, 1999 Kč), košile (H&M, 1299 Kč), kožené šortky (Set, prodává Van Graaf, 4099 Kč), boty (Topshop, 1199 Kč), punčocháče (Claire´s, 199 Kč), kabelka (Topshop, 899 Kč), náušnice (Lindex, 199 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Máte slabost pro náušnice? Které byste si vybraly?Foto: archiv firem

Odvážná síťovina

Lámaly jste si hlavu nad tím, jak nosit šaty, které jsou skrz naskrz průsvitné? Vyzkoušejte tip stylistky Patrovské a oblékněte pod ně kontrastní šaty s úzkými ramínky. Třeba rovnou metalické!

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: síťované šaty (Reserved, 799 Kč), metalické šaty vespod (Topshop, 1499 Kč), bunda (Topshop, 2299 Kč), boty (Reserved, 999 Kč), kožená kabelka (Gino Rossi, 4890 Kč), punčocháče (Debenhams, 89 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Výrazné odstíny

Světloučké pastely zastíní nepřehlédnutelné barvy. Pokud nepatříte mezi fanynky letos tolik oblíbené růžové, sáhněte klidně po ostře modré nebo žluté. Na lehkém kabátu to bude slušet všem.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: džíny (H&M, 1299 Kč), halenka (Mohito, 699 Kč), kabát (F&F, 1399 Kč), boty (Marks & Spencer, 1299 Kč), prsteny (Bijou Brigitte, 249 Kč/set), kabelka (Gigi Hadid X Tommy Hilfiger, prodává Van Graaf, 2899 Kč), punčocháče (Debenhams, 89 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Pro vyznavačky pohodlí

Na první pohled mohou tyto trendy kalhoty připomínat tepláky, tím se ovšem nenechte rozhodit :-) Noste je klidně s oblíbenými bílými teniskami a košilí s vázačkou. Baví vás spořádaný preppy styl? Přidejte slušňácký svetr s knoflíky.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kalhoty (Lindex, 1499 Kč), košile (Mango, 599 Kč), svetr (Marks & Spencer, 1099 Kč), kabát (Set, Van Graaf, 6899 Kč), kožené boty (Lacoste, prodává Office Shoes, 3299 Kč), kabelka (Marks & Spencer, 1499 Kč), sluneční brýle (Mango, 399 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Bílé tenisky se hodí téměř ke všemuFoto: archiv firem

Náš tým a poděkování

  • Děkujeme státnímu hradu Rabí - za poskytnutí prostoru k focení! Webová adresa: www.hrad-rabi.eu
  • Styling - Mariya Patrovská
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Modelka - Karolína M. (Ely Management)

Která kombinace vás zaujala nejvíce? Napište nám!

Reklama

Načítám