Hlavní obsah

Módní rádce: nakupujte dárky online

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Užijte si vánoční nákupy, ušetřete čas a čerpejte z nekonečné inspirace. Chcete dárky koupit či darovat? Díky rychlému nákupu on-line vám nejlepší módní, kosmetické i originální kousky nikdy neuniknou.

Článek

Nakupovat módu on-line je tak snadné. Zvláště, když jde o kousky z Vero Mody, které jdou opět ruku v ruce s nejnovějšími trendy. Díky jednoduchosti se skvěle kombinují, a ještě lépe nakupují. Radost bude zaručená, jelikož zimní kolekce má všechno. Styl, barvy i skvělé ceny.

Stylové kousky od Vero Mody se skvěle kombinují, jsou trendy a za skvělou cenu

Kabelka jako ideální dárek

Teta, sestra, tchyně i kamarádka. Všechny ženy milují kabelky, takže tímhle kouskem zaručeně potěšíte. A když ne kabelkou, tak aspoň peněženkou. Jde o ideální dárky, které nikdy nezklamou. Londýnské bestsellery LYDC, které nosí ženy po celém světě, pořídíte již nyní od 399 Kč!

Kabelka či peněženka jsou ideálním dárkem, který potěší každou ženu

Módní kousky plné nápadů a barev

Zimní tipy z kolekce Desigual opět lehce roztančí kdejaký šatník. Vánoční inspiraci najdete nejen v dokonale padnoucích módních kouscích, ale také v barvami hýřících doplňcích. A těm podlehne opravdu každý. Tak neváhejte a darujte svým nejbližším trochu španělského temperamentu.

Výrazné motivy jsou v zimě žádané. Darujte vašim nejbližším nápaditý kousek

Vsaďte na přírodní kosmetiku

Kosmetická kolekce OJJU je nová, plná netradičních vůní, a hlavně je ručně vyrobená v České republice z kvalitních přírodních ingrediencí. Obdarujte své nejbližší dárkovým balením koupelové soli, tělového jogurtu či sprchového gelu s dotekem Mrtvého moře či s nezaměnitelnou vůní levandule. Již od 219 Kč!

Přírodní kosmetika nikdy nevyjde z módy a je vhodná pro všechny typy pleti

S originálním KeepCupem navždy

Jak vypadá ideální vánoční dárek? Je originální. Oblíbené KeepCupy přichází, když vaše inspirace klesá k bodu mrazu. Designové „eko hrnky“ v nekonečných barevných kombinacích se hodí (ne)jen pro vášnivé kafaře, mají nápad a pomáhají životnímu prostředí. Co víc si přát?

Barevné eko hrnky pro nenapravitelné kafaře jsou stylové a šetří přírodu

Disaster: nekonečná dávka inspirace

Chcete darovat něco módního, neotřelého, zkrátka něco trochu jiného? Britská značka Disaster splní vaše přání vám i vašim nejbližším. I obyčejnou termosku dokáže povýšit na módní klenot. Kabelky a kosmetické taštičky s romantickým motivem v typicky anglickém duchu budou bavit všechny. Není nač čekat, tahle britská inspirace je k mání již od 269 Kč.

I kosmetická taštička může být nápaditá. Hodí se pro kamarádku, maminku i babičku

Související témata:

Načítám