Hlavní obsah

Módní tahák: 5 klíčových kousků do jarního šatníku!

Foto: Jakub Jurdič

Které kousky se dostaly na seznam top 5 trendů?Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S jarními trendy vás poctivě seznamujeme už několik týdnů, dnešní výběr ale omezíme jen na to nej. Nad kterými módními kousky byste se měly v obchodě zastavit?

Článek

Pokud jste si v přemíře sezonních trendů nenašly své favority, můžete využít náš předvýběr. Se stylistkou Ivanou jsme sestavili pětici must have kusů, které budou pro jaro a nadcházející léto klíčové.

Sněhově bílá krajka

Pokud se ve vašem šatníku ještě nezabydlela, doporučujeme sjednat nápravu. Bílá krajka je jarní jedničkou a na šatech (a samozřejmě nejen na nich) vypadá skvostně. Přestože se dá barva čistoty kombinovat s jakýmkoli odstínem, naším favoritem je bílá s bílou. Krajkové šaty můžete doplnit podpatky, stejně tak jim ale budou slušet i tenisky.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Mango, 1499 Kč), kardigan (Mango, 1499 Kč), kabelka (Lindex, 699 Kč), tenisky (Topshop, 899 Kč), klobouk (H&M, 599 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Šaty, krajka a bílá barva. Na tuto sestavu se na jaře vyplatí vsaditFoto: archiv firem

Cokoli s třásněmi

Sázkou na jistotu jsou i třásně, kterými na jaře rozhodně nemusíte šetřit. Nejlépe vypadají přímo na těle a ještě lépe rovnou v pohybu. Pokud jsou na vás šaty příliš velkým soustem, porozhlédněte se po topu, sukni nebo „jen“ kabelce.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (DKNY, info o ceně v obchodě), boty (Mango, 1499 Kč), náhrdelník (Mohito, 499 Kč), bunda (Mohito, 1149 Kč), kabelka (DKNY, info o ceně v obchodě)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Šaty s třásněmi vypadají nejlépe v pohybuFoto: archiv firem

Ultra lehká vesta

Ruku v ruce s lehkými trenčkoty přicházejí i stejně laděné vesty. Přehodit se dají téměř přes jakýkoli model, tato investice se vám tak rozhodně vyplatí. Sluší jim to zejména s krátkou délkou, dobře vypadá ale i sestava s úzkými kalhotami nebo pouzdrovými šaty.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Topshop, 1799 Kč), top (DKNY, 6000 Kč), vesta (Topshop, 2499 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč), náhrdelník (Aldo, 599 Kč), kožené psaníčko (Karen Millen, 4990 Kč), brýle (Mohito, 399 Kč), prsten (Aldo, 299 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Semišové šaty

Za překvapení sezony bychom označili comeback semiše. Snažíte-li se následovat trendy, neměly byste na tento materiál zapomenout. Když se oblečete do semišových šatů, nikdo nebude o vaší náklonnosti k této broušené kůži pochybovat. Zelenou ale dáváme i sukním, topům, šortkám nebo semišovým botám na podpatku.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: semišové šaty (Mango, 3999 Kč), kožené boty (Mango, 2699 Kč), kožená kabelka (Karen Millen, 7200 Kč), náušnice (Mohito, 149 Kč), náramek (Aldo, 399 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Sandály v gladiátorském stylu

Pětici must have kousků uzavírají boty, kterým bude na jaře (a samozřejmě zejména v létě) věnována největší pozornost. Řeč je o starých dobrých gladiátorkách. Pokud máte štíhlé nohy, kterým neuškodí sešněrování, směle do nich. Devět z deseti stylistů vám je doporučí kombinovat s krátkými délkami, pozor si dejte jen na to, abyste nesáhly po kusech, které mají tendence působit vulgárně.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: overal (H&M, 899 Kč), kardigan (Lindex, 399 Kč), kožené boty (Zara, 2999 Kč), náhrdelník (H&M, 399 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Na jaký kousek si děláte zálusk vy? Napište nám!

Reklama

Načítám