Hlavní obsah

Proměna: Monika (34) pod rukama kadeřnice a vizážistky omládla!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiatřicetiletá Monika se tak dlouho odhodlávala ke změně, až se iniciativy chopila její kolegyně a kamarádka v jedné osobě. Jen dva týdny poté, co ji přihlásila, už na čtenářce pracoval tým profíků.

Článek

Některé ženy se do proměny ochotně hlásí samy, jiné potřebují trochu popostrčit. Monika, která vychovává sedmiletého syna, spadá do druhé kategorie.

Naštěstí má ale výbornou kamarádku a jmenovkyni Moniku, která udělala první krok za ni. „S Mončou se známe už sedmnáct let. Tehdy jsem ji zaškolovala a dnes sedíme v práci vedle sebe. Dokonce jsme byly i ve stejný čas na mateřské, naše děti od sebe dělí pět týdnů,“ prozradila nám kolegyně Monika a nevynechala ani důvod, proč kamarádku přihlásila: „Když jde ke kadeřnici, přemýšlí, co by mohla vyzkoušet. Poslední dobou se ale stále vrací jen se zastřiženými konečky.“

To Pavlína Fulínová z Toni & Guy v Dlouhé se stříhání nebála. Stejně jako Eliška Siedeková ze sesterské pobočky v Opletalově ulici, která se pustila do citlivého prosvětlení vlasů.

Proměněná Monika pak ještě pěknou chvilku strávila s vizážistkou Petrou Soukupovou. Ta ji naučila triky, jak se rychle nalíčit a jak co nejpřirozeněji doplnit uzounké, prořídlé obočí. A protože Moniku (vlastně obě Moniky) v dohledné době čeká velká firemní akce, s chutí si vyzkoušela i šaty, které přinesla stylistka Šárka Štursová. Teď už se ale přesuňte o kousek výše a pusťte si video z celého dne!

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám