Hlavní obsah

Můj vysněný princ kulhal a měl pleš

Foto: Thinkstock

Volal mi a psal krásné esemesky...Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internet je plný podvodníků, kteří si přes skrytou identitu řeší své komplexy! To alespoň tvrdí naše čtenářka Vanda, která nám na info@prozeny.cz poslala příběh k aktuálnímu Tématu týdne. Zamilovala se po telefonu do vysněného prince. Když se pak setkali osobně, nestačila se divit...

Článek

Musím se s vámi podělit o skutečně nezapomenutelný zážitek. Bylo to v dobách, kdy u nás seznamky začínaly, takže tam bylo více normálních lidí, co se skutečně touží seznámit, než těch zvláštních podvodníků, podivínů a úchylů všech různých kategorií. A já přesto zcela neomylně bohužel šlápla vedle...

Byla to mezinárodní seznamka a můj první záměr zněl jasně – zdokonalit se přirozenou cestou v jazyce, protože jsem právě studovala jazykové gymnázium. Jako správně naivní děvče jsem si na seznamku vyvěsila tu nejlepší fotku a odpovědí jsem dostala skutečně několik set. Musím říct, že jsem ani nehledala celoživotní lásku. Zpočátku jsem se snažila odpovídat všem, pak už jsem si jen vybírala, až jsem přebrala. Většina nabídek měla sexuální podtext, takže jsem je ani nedočetla do konce. Ale to nebylo nic proti mému novému příteli, se kterým jsem si začala psát!

Jednoho dne mi přišla odpověď s nabídkou přátelství, které mělo být čisté jako lilie. Dotyčný disponoval všemi ctnostmi, jaké jen princ na bílém koni může mít – byl inteligentní, citlivý, velmi šarmantní a charizmatický. Měl i určité postavení a velmi atraktivní povolání. Poslal mi pro začátek asi tři fotky, na kterých vyvolával dojem velmi okouzlujícího muže.

Zamilovala jsem se.

Foto: Thinkstock

Když jsme se setkali, byl to pro mě šokFoto: Thinkstock

Až později jsem přišla na to, že to byl velmi chytrý, chladnokrevný a manipulativní člověk. Sympatie byly tehdy oboustranné, takže jsme si zpočátku psali e-maily, poté smsky a brzy jsme si začali i telefonovat. Bylo to úžasné, něco tak romantického bych přála zažít všem princeznám v pohádce. Netrvalo dlouho a s milým princem jsme se měli sejít, jak jinak než na zámku. Pamatuji si ten horký letní den, jak jsem poprvé zaklepala na dveře hotelového pokoje s rozechvělým pocitem...

Myslím, že jsem musela vypadat jako v pohádce Tom a Jerry, když mi po otevření dveří vyletěla kukadla metr dopředu. Můj vysněný princ byl menší než já, kulhal, měl děravé ponožky, pleš, šedivé vlasy a strašně ošklivý obličej, na kterém měl tunu make-upu. Kouřil jak sádrový ježek, a když si šel odskočit na toaletu, nechal otevřené dveře, abych se mohla kochat jeho obrovským pozadím.

Utekla jsem, jenže to nebyl konec. Začaly měsíce a roky obtěžování, vydírání a různých podobných nátlaků. Postupem času mne začaly kontaktovat i ostatní holky, které taky takhle obelhal, a dokonce s některými udržoval  několik vztahů najednou. Bylo mi z toho nanic.

Opravdu, holky, seznámení na internetu nedoporučuji. Neříkám, že všichni, ale většina si tam jen léčí své komplexy, protože pouze na netu můžou být někým jiným.

Máte i vy spoustu zajímavých zážitků? Podělte se o ně s námi! Tématem příštího týdne je láska k mužům. Také máte pocit, že muži jsou kořením vašeho života? Jenže jste tak trochu mlsná a jeden muž vám nestačí? Podělte se s námi o svůj příběh na info@prozeny.cz a vyhrajte od redakce 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám