Hlavní obsah

Muž versus žena. Kdo svého partnera oblékne lépe?

Foto: Marie Bartošová

Do obchodů jsme vyrazili s Veronikou a jejím přítelem Danem. Trefí se jeden druhému do vkusu?Foto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna a ta samá příležitost, dva diametrálně odlišné pohledy na módu. Jak to dopadne, když dostane muž volnou ruku a má pro svou partnerku vybrat oblečení na večeři? Nápověda: Minisukni nečekejte!

Článek

Do obchodů jsme se vydali s Veronikou a Danem, kteří spolu randí už čtyři roky. Abychom ukázali, jak se liší náš pohled na módu od toho mužského, poprosili jsme náš pár, aby si vybral oblečení jak pro sebe, tak i pro toho druhého. A protože jsme se chtěli vyhnout situaci, kdy si jeden z nich vybere džíny a druhý formální oblečení, stanovili jsme jim i zadání – romantická večeře!

Než se pustíte do čtení, zkuste si s námi trochu zatipovat: Které oblečení podle vás vybíral Dan, a které Veronika? Jejich komentáře najdete přímo pod fotkami.

Žádná minisukně se nekoná

Dámy mají přednost, začněme proto s Veronikou. Sama pro sebe měla vybráno hned: „Mám ráda elegantní kousky a zároveň se vždycky snažím přidat nějaký výrazný prvek, jako jsou právě metalické lodičky nebo kabelka s hadím vzorem,“ zdůvodnila svoji volbu.

Foto: Marie Bartošová

Dan svůj módní úkol rozhodně neodfláknul. Hledal ty správné kousky, kombinoval a zase je vracel, dokud nebyl spokojenýFoto: Marie Bartošová

Kabátek, který si k oblečení vybrala, přitom držel v ruce i Dan. Jen si úplně nevěděl rady s jeho kombinováním. „Ne, tohle se k tomu nehodí. Líbily by se mi ty bílé kalhoty s nějakým barevným vrškem a sako,“ plánoval nahlas a pobíhal po obchodě. Cože? Žádné krátké šaty nebo sukně? Tak to je překvapení.

Foto: Marie Bartošová

Jak okomentoval Veroničin výběr její přítel? „Musím říct, že se jí to povedlo. I když oproti mému modelu je to samozřejmě o úroveň níž!“ smál se Dan. Jediné, co se mu nelíbilo, byla kabelka s hadím potiskem.Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Tohle oblečení naopak vybíral Dan. „Docela mě překvapil, je vidět, že se snažil. Čím se mi ale vůbec netrefil do vkusu, je ta kabelka. To vážně nevychytal,“ hodnotila VerčaFoto: Marie Bartošová

Projde triko s pejskem?

Zatímco Veronika se oblékla raz dva, Dan s výběrem dost otálel (a pak komu že to trvá! :-)). Do kabinky si nesl náruč oblečení, z čehož ale většinu tvořily plážové kraťasy a volné košile. Přestože to vypadalo skvěle, sám Dan uznal, že vypadá spíš jako „beach boy“ než někdo, kdo se chystá na večeři. Proto zůstal u varianty se sakem, které běžně moc nenosí. Ohodnotil se ale krásně: „Musím uznat, že mi to sekne. Na večeři bych se sebou určitě šel,“ vtipkoval Dan.

Foto: Marie Bartošová

Veroničinou první volbou byly kalhoty, které si nakonec do kabinky odnesl Dan. Podobný vkus se v jejich případě zkrátka nezapře!Foto: Marie Bartošová

Sako a kalhoty zvolila i Veronika, při výběru trička si ale dovolila malý fórek: „Sáhla jsem po tomhle triku s pejskem, protože podobného máme doma. Jsem zvědavá, jestli si ho Dan vůbec oblékne, nebo mi ho omlátí o hlavu,“ smála se.

Foto: Marie Bartošová

Oblečení, které si vybral Dan, Verču nadchlo: „Oblékl se krásně, škoda, že něco takového nenosí častěji. V saku mu to sekne!"Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Jak ohodnotil Dan výběr své přítelkyně? „Za mě super, tričko je vtipné, klidně bych v něm šel. Jediným minusem byly větší kalhoty, v tom je ale Verča nevinně. Neměli mou velikost."Foto: Marie Bartošová

Náš pár zvládl výběr oblečení na jedničku. Až na malé chybičky se jeden druhému trefili do vkusu. Myslíte, že byste obstáli i vy a váš partner? Pojďte si to zkusit! Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám