Hlavní obsah

Muži, co dobře vypadají, a ještě umí tančit? Našli jsme je!

Foto: archiv

Antonio Banderas je muž mnoha tváří. Tohle je zrovna ta taneční a rozhodně stojí za toFoto: archiv

Reklama

Jsou to sexy chlapi, ale navíc umí svá těla luxusně rozhýbat v rytmu hudby. Když tančí, ženy všech věkových kategorií přepadá touha. Uznejte samy! Tohle jsou podle nás nejvíc sexy filmoví tanečníci!

Článek

Někteří z nich jsou mladíci, jiní už zralí muži, a někteří už dokonce nejsou mezi námi. Jedno mají ale společné! Na filmové tance těchto pánů se opravdu krásně dívá!

Žijící legenda

Kdo neviděl Johna Travoltu chtivě kroutit boky, jako by nežil! Své tělo rozhýbal v mnoha filmech, nejznámější je asi Pomáda, Horečka sobotní noci, Kdopak to mluví či Pulp Fiction. A pokaždé to stálo za to!

Foto: isifa

John Travolta a legendární scéna z Pomády. Není třeba nic víc dodávatFoto: isifa

Sexy elegán

Richard Gere není klasický sexy tanečník, jehož pohyby by v ženách vzbuzovaly hříšné myšlenky. Je to elegán a ztělesnění galantnosti. A to i ve filmu Smím prosit?, kde se po boku krásné Jennifer Lopez začne učit tančit. Ale nesblíží se tak, jak divák předpokládá, protože Richardovi jde skutečně jen o tanec a jeho srdce tluče pouze pro jeho manželku.

Foto: archiv

Richard Gere se ve filmu Smím prosit? pokoušel tancem zahnat nudu běžného života. A povedlo se!Foto: archiv

Legenda, co již odešla

Netřeba asi představovat ani Patricka Swayzeho z filmu Hříšný tanec. Málokterá žena alespoň jednou nesnila o tom, jak se promění v Baby, která nebude sedět v koutě, nýbrž se bude svíjet v náručí tohoto skvělého tanečníka. Herec bohužel v roce 2009 podlehl rakovině slinivky břišní.

Foto: isifa

Patrick Swayze už bohužel není mezi námi, jeho taneční schopnosti jsou ovšem nezapomenutelnéFoto: isifa

I Češi umí tančit

Nebylo by fér nezmínit alespoň jednoho českého herce, který se umí pořádně rozvlnit v rytmu hudby. Tím nej je pro nás Martin Dejdar. Že to umí pořádně rozjet, předvedl například ve filmu Šakalí léta či v Učiteli tance.

Foto: archiv

Mezi českými herci byla volba jasná. To, co předvedl Martin Dejdar například v Učiteli tance, bylo úžasnéFoto: archiv

Nelze opomenout

Fred Astaire zemřel sice před šestadvaceti lety, přesto na něj nelze zapomenout. A nezmínit ho mezi nejúžasnějšími tanečníky by byl doslova hřích. Tančil v mnoha filmech a vždycky dobře, ovšem nejvíce ovací sklidil za výkony ve snímcích Páni v cylindrech a Svět valčíků.

Foto: isifa

Fred Astaire je zástupcem starých dobrých časů, kdy ještě existovali gentlemaniFoto: isifa

Tančící agent 007

Většina lidí zná Pierce Brosnana spíš jako akčního hrdinu, hlavně jako agenta s povolením zabíjet. Ovšem sexy Pierce se nebojí ani odlehčenějších rolí, své muzikální nadání předvedl ve snímku Mamma Mia! Není to sice profesionální tanečník, přesto pohled na něj stojí za to. Obzvlášť při závěrečném songu Waterloo.

Foto: archiv

Pierce Brosnan není jen drsný agent 007, velké věci předvedl i ve slavném muzikálu Mamma Mia!Foto: archiv

Mládí vpřed

Mezi mladé představitele tančících herců patří určitě Channing Tatum, který ztvárnil hlavní roli ve filmu Let´s Dance. Koneckonců, kdo by nechtěl své tělo rozvlnit po boku mladého, svalnatého a citlivého hocha, která má prostě rytmus v těle?!

Foto: isifa

Channing Tatum předvedl své taneční umění ve filmu Let´s Dance. A že bylo na co se koukatFoto: isifa

Svůdný učitel

Ano, i Antonio Banderas umí skvěle tančit. Tango v jeho podání je úchvatné. Nevěříte? Přesvědčí vás o tom ve filmu Tančím, abych žil, kde si zahrál bývalého profesionálního tanečníka, který nyní vyučuje tanec na jedné škole v New Yorku.

Foto: archiv

Také cítíte tu sexy atmosféru a vášeň? To je Antonio Banderas při tanciFoto: archiv

Další zástupce mladých

Ryan Guzman ukázal, co všechno se svým sexy tělem umí, ve snímku Let´s Dance: Revolution. Zahrál si tam mladého tanečníka a rebela v jedné osobě, do něhož není těžké se zamilovat.

Foto: archiv

Ryan Guzman se objevil ve filmu Let´s Dance: Revolution. A nebylo to vůbec špatnéFoto: archiv

Sexy break dance

Žádný valčík, žádné tango ani nic podobného! Ale drsné a ryzí umění z ulice neboli break dance. Ten a ještě mladý a krásný Rick Malambri jsou hlavními aktéry filmu Let´s Dance 3D. I tenhle film by si fandové zajímavých tanečních kreací a hezkých těl neměli nechat ujít.

Foto: isifa

I Rick Malambri umí se svým tělem zázrakyFoto: isifa

Tak který z těchto tanečníků je váš favorit?

Reklama

Související témata:

Načítám