Hlavní obsah

Myslím, tedy lžu!

Foto: shutterstock.com

Zjistil jsem, že někdy je lepší zalhatFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno jsem cestou z práce natrefil na jakýsi pochod míru. Protestující byly mladé dívky nahoře bez. V čele průvodu kráčela jistá miss, kterou nikdo nezná, protože zvítězila už před pár lety. Ale protože se držím hesla: „lepší prsa neznámé missky než bikiny Andrey Verešové“, rád jsem doprovodil tuto sympatickou skupinku. Když jsem se o tuto událost podělil se svou drahou, překvapivě nesdílela moje nadšení….

Článek

Chyba je rozhodně na její straně. Ona je žárlivá. Já jsem přece ten hrdina, bojovník za mír. A taky, bylo mi těch holek líto. Představte si to - pochodujete nahá po ulici, fotí vás turisti, brzdí tramvaje, ale transparentu nad vaší hlavou si pochopitelně nikdo nevšimne. Bylo mojí morální povinností členky shromáždění podpořit a nekoukat jim přitom nepřetržitě na prsa. Pouze každých pět metrů.

Také jsem svou partnerku informoval o absolvování rande s její kamarádkou. Ani tohle přiznání se nesetkalo s pochopením. Ale co je špatné na cyklistice kolem horské chaty? Co na tom, že s jinou holkou? Nejsem zlý, jenom upřimný. Experimentuji s mluvením pravdy. Jedná se o riskantní a nevděčné pokusy ovšem zbavené faktoru výčitek svědomí. Inspiroval mě známý, který tři roky po svatbě své manželce prozradil, že v dětství navštěvoval speciální školu. Manželka zůstala zaskočená, ale prý se tím mnohé vysvětlilo.

Foto: shutterstock.com

Moje přítelkyně je v kurzuFoto: shutterstock.com

Existuje samozřejmě pár výjimek, při kterých se říct pravdu nedoporučuje a radši použiji osvědčené formulky:

  • tvé faldíky mě vzrušují
  • uvařila jsi to skvěle
  • víkend u tvé mámy si užijeme
  • ta holka by si měla stáhnout sukni níž, fuj
  • máme novou kolegyni, ale ještě jsem ji neviděl

Moje přítelkyně brzy nový pravdomluvný trend odhalila a bohužel mě informovala o některých novinkách. Už třikrát jí poslíček do práce přinesl kytici růží od neznámého chlápka. Příjde jí to ohromně romantické a ráda se s ním setká. Kytice růží? Existuje větší klišé? Ten lůzr zřejmě miluje filmy s Hughem Grantem. Příště může poslat báseň o západu slunce.

Je pravda, že já jsem poslední společný večer po návratu z kina strávil napodobováním perverzních fórků z filmu Bruno. Možná moje zařezané slipy v kombinaci s vyplázlým jazykem nesplňují představy o sexy týpkovi, ale to není důvod pro schůzku s panem „neznámým poetou“. Nicméně prý mám být hrdý, že má dívka je v kurzu. Jistě, příště si můžu do profilu na Facebook přidat její akty, aby ty zamilované dopisy chodily rovnou mně. Budu se topit v hrdosti. Lež a láska zvítězí nad pravdou a nenávistí.

Reklama

Načítám