Hlavní obsah

Na válenky a sněhule zapomeňte! Ukážeme vám, jaké kotníkové boty (ne)nosit tuto zimu

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S přicházejícími mrazy je čas přezout se do kotníkových bot. Výrobci letos nabízejí množství stylů, barev i materiálů, tak je občas těžké poznat, co vám bude slušet a na co raději zapomenout. A proto s námi sledujte trendy i propadáky sezony – tentokrát zaměřeno právě na kotníkovou obuv.

Článek

Nefandíte vysokým kozačkám? Pak se během zimy kotníkové obuvi pravděpodobně nevyhnete. Je totiž nejen velmi pohodlná, ale také skvěle padne drobnějším i vyšším postavám a většině střihů kalhot. Bohužel i s těmito botami můžete udělat krok vedle. Ne každý pár, který je sám o sobě hezký i aktuální, vypadá dobře i na noze.

Blogerka Eliška Hudcová opět vyrazila s kameramanem do pražských ulic, aby se podívala, jaké kotníkové boty se tam nosí, a zaznamenala nejen trendy hodné následování, ale i naprosté přešlapy. Takže jestli plánujete koupi kotníčkové obuvi, raději se nejdřív podívejte na Minutu módy internetové televize Stream.cz, a až pak vyrazte do obchodů. Tyhle rady se vám totiž budou hodit.

Milujete kotníčkovou obuv, nebo dáváte v zimě přednost kozačkám?

Reklama

Související témata:

Načítám