Hlavní obsah

(Ne)milované péřovky jsou zpět: Které obstojí i ve městě a jaké nechat jen na hory?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Péřové bundy zdaleka nepatří do starého železa, a nejste-li fanynkami vlněných kabátů a stavíte pohodlnost na první místo, pak se určitě vyplatí do nich investovat. Máte v plánu pořídit si novou péřovku právě letos? Tak se podívejte, jak nešlápnout při výběru vedle.

Článek

Zastáváte názor, že péřová bunda se hodí nejlépe do hor či na zimní výlety a jinak je možné nosit ji pouze ve stavu nouze, vysokého stupně mrznutí a v horečkách? Zapomeňte na to. Péřové bundy totiž slaví návrat – a to ve velkém stylu. Nosit se budou celou zimu i ve městě a v obchodech je najdete v různých barvách, střizích, s kapucemi i bez nich.

Jenže jak se v takové obrovské nabídce vyznat a vybrat takovou, aby si vás v ní nikdo nespletl s členem týmu horské služby ani s návštěvou z jiné galaxie? Na to se v pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz zaměřila Eliška Hudcová. Které péřové bundy v jejím hodnocení obstály a které úplně propadly? Podívejte se na video.

Nosíte péřovky s chutí? Jaké se vám líbily ve videu nejvíce?

Reklama

Načítám