Hlavní obsah

Nachlazení a kašel? Dejte šanci bylinkám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nachlazení a virózy jsou tady. Libují si v teplotách kolem nuly, kdy polevuje vaše ostražitost a neoblékáte se dost „zimně“. Prochlazení, rýma a kašel na sebe nenechají dlouho čekat. Jak si poradit?

Článek

Kašel je jedním z nejčastějších zdravotních problémů. Vaše dýchací cesty se kašlem brání a čistí se od cizorodých látek. Pokud se objeví jako doprovod k nachlazení, bývá kašel vlhký, tzv. produktivní, tedy s přítomností hlenu, který je nutné vykašlávat. Ne vždy se to však daří. Proto existuje celá řada přípravků, které vykašlávání podporují.

Nabídka je opravdu široká, výběr formy přípravku pak záleží především na zvyklostech a preferencích pacienta. Může vybírat mezi kapkami, sirupy, tabletami, rozpustnými tabletami či prášky pro přípravu nápoje. Velkou oblibu, zejména u dětí, mají sirupy.

MaxiVita Herbal bylinné sirupy koupíte v supermarketech a drogeriích

Jsou sladké, příjemné k užívání, pohodlně se dávkují. Novinkou je, že už pro sirupy nemusíte vážit cestu do lékárny, ale můžete je pořídit v supermarketu nebo v drogerii v rámci pravidelného nákupu. Pod značkou MaxiVita Herbal zde najdete hned čtyři druhy kvalitních bylinných sirupů, které obsahují extrakty z léčivých bylin, a navíc i vitaminy.

Zaručené byliny

Sirupy MaxiVita jsou založeny na bylinných extraktech. Tyto extrakty mají díky svému způsobu zpracování a pravidelné kontrole zaručený stálý obsah účinných látek. Tím se liší od domácky vyrobených sirupů, kde nevíte, jaký obsah účinných látek mají bylinky, které jste sami nasbírali a použili. A na výběr je hned ze čtyř druhů kombinací bylinných extraktů.

Již pro děti od 1 roku je určen bylinný sirup MaxiVita Kašlík. Díky obsaženým extraktům z jitrocele a mateřídoušky usnadňuje odkašlávání, zklidňuje podráždění dýchacích cest a zmírňuje dráždění ke kašli. Navíc je obohacen o vitamin C pro celkové posílení imunity. Příjemná sladká chuť sirupu přiměje i největší dětské odpůrce všech různých „medicín“, aby jej znovu užívali.

MaxiVita Herbal Kašlík bylinný sirup pro děti od 1 roku

Další tři sirupy jsou určeny dětem od 3 let, a samozřejmě stejně tak i dospělým. MaxiVita Herbal Respirační bylinný sirup kombinuje extrakty z lípy a divizny, které se v lidovém léčitelství odedávna používají k tišení podrážděných cest dýchacích, zmírnění chrapotu a škrábání v krku. Také zde je přídavek vitaminu C pro celkové posílení obranyschopnosti organismu.

MaxiVita Herbal Posílení imunity bylinný sirup

MaxiVita Herbal Průduškový bylinný sirup obsahuje extrakty z jitrocele, mateřídoušky a echinacey, které pomáhají zmírnit průběh nachlazení, usnadňují vykašlávání a společně s přidaným vitaminem C posilují imunitní systém.

Sirup MaxiVita Herbal Posílení imunity kombinuje extrakty z plicníku a echinacey s 10 zásadními vitaminy. Podpoří tedy celkovou obranyschopnost, usnadní odkašlávání a zklidní dráždění ke kašli.

Dejte šanci bylinkám!

Nezapomeňte se tedy při příštím nákupu stavit v koutku zdravé výživy ve svém oblíbeném supermarketu a vyzkoušet účinnou sílu bylin v sirupech MaxiVita Herbal.

Tip: Bylinné sirupy MaxiVita i další vitaminové přípravky nakoupíte za výhodných podmínek v novém specializovaném e-shopu www.nasevitaminy.cz.

Související témata:

Načítám