Hlavní obsah

Nahé líčení je stále IN

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přirozená krása, to je to, oč tu běžíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Nánosy líčidel nejsou zrovna vaším šálkem kávy a přesto chcete vypadat upraveně a sexy? Vyberte si nude look, který sází na pleťové odstíny barev a jemné sladění očí a rtů.

Článek

Téměř neviditelné líčení s viditelnými výsledky, to je nude look. Lichotí téměř všem – mladým slečnám i ženám zralého věku, bledulkám i snědým kráskám. V podstatě se totiž líčíte v tónech, které jsou vaší pleti přirozené.

Dokonalé barevné sjednocení

Nahé líčení je sice téměř neviditelné, ale o to musí být precizněji provedené. Základem je fluidní make-up a korektor ve stejném odstínu jako pleť. Korektorem zakryjte kruhy pod očima, případně jiné drobné barevné nedokonalosti. Naneste make-up na celý obličej včetně víček. Tváře osvěžte tvářenkou v bronzovém nebo broskvovém odstínu, získáte jemný opálený vzhled. Na t-zónu potom použijte transparentní pudr a máte-li suchou pleť, můžete ji osvěžit jemnou sprškou termální vody.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedStačí jemný dotyk lesku do středu rtůObočí tvoří výraz

Suchými stíny zvýrazněte obočí, případně tužkou obočí vytečkujte a potom rozetřete vatovou tyčinkou. Barva tužky i stínu musí být v přirozeném odstínu obočí.

Horní víčko pak obkreslete hnědou konturovací tužkou. Dolní víčko vynechejte, nebo použijte konturku ve světlejším, případně ve zlatém nebo bílém odstínu. Poté začněte hnědými stíny modelovat oči, pro vnější koutky očí vyberte tmavší odstín, pro vnitřní světlejší. Oči se rozzáří a opticky zvětší. Řasy zvýrazněte hnědou řasenkou, v případě tmavšího obočí můžete použít černou. V žádném případě by vaše řasy neměly zůstat slepené! Platí zde, raději méně než více.

Rty doladí přirozený vzhled

Volit můžete mezi matnou rtěnkou v tělových odstínech nebo jemným leskem. Použít můžete také ošetřující balzám a trochu lesku přidat jen do středu rtů, pro plnější efekt. Nezapomínejte ani na nehty, které by rovněž měly vypadat co nejpřirozeněji.

S nahým líčením budete vždy vypadat upraveně a svěže!

Reklama

Související témata:

Načítám