Hlavní obsah

Nahlédněte do kalendáře Energy 2013!

Reklama

Společnost Europe Easy Energy a.s. připravila na rok 2013 unikátní kalendář Energy 2013 plný nahé krásy. Pokřtili ho Gábina Partyšová s Janem Čenským, výtěžek z aukce putuje na konto Nadačního fondu Kapka naděje. Podívejte se na fotky!

Článek

Autorem kalendáře Energy 2013 je fotograf Martin Vobořil, který letos za svůj kalendář „Příběhy 2012“ získal ocenění Kalendář roku. Pro spolupráci na tomto novém kousku si vybral mladou a velmi výraznou tvář fotomodelingu Stáňu Kopáčkovou. Samotné fotografování probíhalo po dobu dvou dnů v pražských ateliérech. A Stáňa je navíc na snímcích decentně nahá!

Z kalendáře budou mít radost nejen jím obdarovaní pánové, ale také děti. Výtěžek z aukce, která proběhla v rámci křtu na Občanské plovárně, poputuje Nadačnímu fondu Kapka naděje. A kolik že se vybralo? Díky společnosti Europe Easy Energy a.s. půjde na dobrou věc 163 000 korun!

Podívejte se, jak celý večer probíhal i na snímky z kalendáře!

Jan Čenský křtil kalendář Energy 2013

Předseda představenstva a generální ředitel Europe Easy Energy, a. s., Kamil Ouška měl výborný proslov, vedle něj Gábina Partyšová

Krásná Kateřina Brožová umožnila přítomným i luxusní pěvecký zážitek

Gábina celý večer moderovala

Moment, na který jsme netrpělivě čekali – samotný křest kalendáře Energy 2013 společnosti Europe Easy Energy a.s.

Proslov, křest Jana Čenského a radost všech přítomných, předseda představenstva a generální ředitel Europe Easy Energy a.s. Kamil Ouška (vpravo)

Kalendář se vydražil za úžasných 163 000 Kč, které ředitel společnosti Kamil Ouška předává nadaci Kapce naděje

Reklama

Související témata:

Načítám