Hlavní obsah

Nahý Verner a Nesvadbová v obležení mužů!

Foto: Nguyen Phuong Thao

V kalendáří se objeví i krasobruslař Tomáš VernerFoto: Nguyen Phuong Thao

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eliška Balzerová jako neohrožená královna Alžběta, Bára Basiková v obležení bot a Tomáš Verner „oblečený“ jen v bruslích. Třináct českých celebrit odhalilo své tajné vášně, aby pomohly zvýšit povědomost o viru HIV. Máme pro vás všechny fotky z připravovaného kalendáře, podívejte se na ně!

Článek

Už po tomto víkendu proběhne dražba velkoformátových fotografií, které pocházejí z připravovaného kalendáře projektu Art for Life. Celkem dvanáct českých fotografů od jara vyfotilo třináct různých českých celebrit na snímcích, které odhalují jejich životní vášně. Co na sebe prozradili David Kraus, Tonya Graves nebo Anna Polívková?

Do naha!

„Stala se mi jedna příhoda, kdy jsem při pohlavním styku nepoužil ochranu a měl jsem z toho opravdu strach. Šel jsem na test a nakonec byl naštěstí negativní. Myslím ale, že by si ho měl každý dopředu udělat, protože tímhle testem vlastně chráníme i svoje budoucí partnery,“ svěřil se během focení krasobruslař Tomáš Verner, který odhalil své vysportované tělo! „Tomáš se o focení aktu dozvěděl až ve chvíli, kdy přišel do ateliéru. Ale reagoval skvěle. Myslím, že je to tím, že už jsme spolu pracovali a máme k sobě důvěru. Nahota a vášeň k sobě podle mě mají velmi blízko," komentovala autorka fotografie Nguyen Phuong Thao.

Dražba fotografií z kalendáře odstartuje sérii listopadových akcí, které by měly podpořit boj proti HIV/AIDS. Půjde o autorská čtení Báry Nesvadbové či Natálie Kocábové, operní koncert Báry Basikové nebo Týden bezplatného testování v Domě světla, který bude probíhat každý všední den od 31. října do 4. listopadu.

„V životě jsem se potkala s jedním člověkem, který tuhle nemoc měl a bohužel jí podlehl. Pro mě to bylo strašně smutné a beznadějné v tom, že ten člověk v momentě, kdy se ta nemoc odhalila veřejně, musel úplně změnit svůj život, protože ne od všech získal pochopení a podporu," vysvětluje Bára Basiková, proč se rozhodla projekt podpořit, „uvědomila jsem si, že tohle může potkat nejen mé blízké přátele, ale i moje děti a jejich vrstevníky a kamarády. A když to postihne mladé lidí, tak je to to nejhorší.“

Zajímá vás, jaké vášně a touhy české celebrity pro Art for Life odhalily?.

Foto: Roman Černý

Eliška Balzerová a její životní vášeň pro divadloFoto: Roman Černý

Foto: Tomáš Třeštík

Maxim Velčovský „ujíždí“ na vlasech a designuFoto: Tomáš Třeštík

Foto: Benedikt Renč

Natálie Kocábová miluje psaníFoto: Benedikt Renč

Foto: Goran Tačevski

Bára Basiková přímo zbožňuje botyFoto: Goran Tačevski

Foto: Martin Kámen

Tanečníci bratři Otto a Jiří BubeníčkoviFoto: Martin Kámen

Foto: Lucie Robinson

Bára Nesvadbová je pověstná svou náklonností k mužůmFoto: Lucie Robinson

Foto: Bára Prášilová

Anna Polívková zbožňuje létáníFoto: Bára Prášilová

Foto: Ida Saudková

Kryštof Hádek a tajná milenka jménem alkoholFoto: Ida Saudková

Foto: Petr Kurečka

Čokoládová kráska Tonya Graves se prý neobejde bez bílé čokolády!Foto: Petr Kurečka

Foto: Maya Duljevic Lískovec

David Kraus ve víru hazardu a sázekFoto: Maya Duljevic Lískovec

Foto: Tono Stano

Ivan Trojan se vyžívá v odpočíváníFoto: Tono Stano

Foto: Nguyen Phuong Thao

K životu Tomáše Vernera bruslení už zkrátka patříFoto: Nguyen Phuong Thao

A jak jste na tom s povědomostí o nemoci AIDS vy? Byli jste někdy na testech, nebo raději žijete ve sladké nevědomosti? Nebo snad máte někoho nemocného ve svém okolí?

Reklama

Související témata:
Tomáš Verner

Načítám