Hlavní obsah

Nazí chlapi s malým IQ

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Proč se muži předvádějí? Můžou za to ženy!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Zlomil jsem si zápěstí. Ťukám teď do klávesnice malíčkem a hlasitě při tom hekám. Bolí to příšerně... Navíc můj úraz neumím vysvětlit bez toho, aniž bych se nestyděl. Neumím ho vlastně vysvětlit vůbec. Ale mohou za to ženy!

Článek

S partou přátel jsme si přes svátky udělali hezký večer na chalupě. Mezi námi byly i dvě atraktivní dívky, které jsme viděli poprvé. Všichni pánové okamžitě zapřeli svoje současné partnerky a začali válku v trumfování. Najednou jsme byli vtipní minimálně jako Jan Kraus, nenápadně vytahovali své vychytané (a drahé) telefony, vyprávěli, jak přeprali o půl metráku těžšího chlapa a já dokonce vařil.

V průběhu večera došlo i na karaoke či kultovní „flašku". Kdy jste naposledy hráli tuhle šílenost? Na táboře? Tak vězte, že zopakovat si to po dvaceti letech stojí za to. Na koho ukáže hrdlo láhve po roztočení, má smůlu. Musí splnit úkol, nebo sundat kus oblečení. A protože nikdo se neodvážil vložit svoji občanku na tři minuty do mikrovlnky, vdechovat sůl, či udělat si dredy, sedělo během hodiny kolem stolu pět úplně nahých chlapů a šest slečen ve spodním prádle. Hru jsme však předčasně ukončili kvůli nesportovnímu chování. Koho by bavilo čekat, až si děvčata sundají všechny ty prstýnky a náušnice, které se snažila vydávat za svršky?

Upozorňuji, že zbytek tohoto článku může narušit psychický vývoj dětí, policajtů a vůbec všech. Důchodce prosím, aby klikli na ten malý křížek v pravém horním rohu obrazovky.

Posilněni svařákem a letitou slivovicí, kterou pálili snad ještě Cyril s Metodějem, vyrážíme do města. Jako patnáctiletí anarchisté se bavíme vzájemným fotografováním před policejní stanicí používaje „jednoprstá gesta". Tolik nonstopů a heren jsem nenavštívil ani v Las Vegas. Tento bláznivý večer vyvrcholil nesmyslnou sázkou vyprovokovanou chlapským egem. Kdo z nás pěstí praští silněji do plechové popelnice? Dámy se samozřejmě gladiátorské podívané neúčastnily, ale všem bylo jasné, že v této disciplíně se rozhodne o největším „mačovi" dne. Duté rány se ozývaly nocí, až přišla řada na mě. Jako velký fanoušek kung-fu filmů jsem přesně věděl, jak na to. Rozeběhnul jsem se a... zbytek znám jenom z vyprávění. Vzbudím se na zemi, ruka mě bolí jak čert. Nálada klesla na bod emo. V sanitce mi to všechno dojde.

Co nás, chlapy, proboha, nutí dokazovat svou mužnost hrubou silou? Komplexy? Malé IQ? Ne, jsou to ženy! To ony už od pravěku prahnou po vůdci smečky. Takže vám, dámy, děkuji!

Reklama

Související témata:

Načítám