Hlavní obsah

Nehty 2019 na jaro/léto: Jaké barvy předpověděly přehlídky?

Foto: Studio Lucky, Shutterstock.com

Foto: Studio Lucky, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Upřímně doufáme, že zima skončila, a můžeme netrpělivě vyhlížet jaro. Pojďte ho přivolat také novými trendy v nehtech. Jak se vám líbí jarní a letní ochutnávka z přehlídkových mol?

Článek

Kulaté, dlouhé, ledabyle nalakované, jako kdybyste lak měly už třetí den neopravený, metalické, třpytivé. To jsou nejvýraznější trendy z přehlídkových mol na sezonu jaro/léto 2019, co se úpravy nehtů týče. Vybrali jsme nejlepších devět, kterými se můžete inspirovat!

Chrom 

Značka Rodarte se na podzimním týdnu módy předvedla ve vší parádě. Krásně barevný a nápaditý make-up, a k tomu metalické nehty. Stříbrnou doladili ještě kamínky, a i když byste možná čekaly, že výsledek bude působit přeplácaně, na krátkých nehtech to vypadá skvostně!

Foto: Profimedia.cz , archiv firmy

Lak na nehty Douglas, odstín 750, 189 KčFoto: Profimedia.cz , archiv firmy

Tmavě zelená

Návrháři vám skrze přehlídky našeptávají, že tmavou na nehtech můžete nosit nejen na podzim a v zimě, kdy tak nějak přirozeně inklinujeme k těmto odstínům. Ke květovaným šatům a outfitům plných barev, které na jaře vytahujeme ze dna skříně, metalická tmavě zelená ladí, a vůbec není ponurá. Fotka je ze zákulisí přehlídky značky Giorgio Armani.

Foto: Profimedia.cz , archiv firmy

Lak na nehty Color Therapy, Sally Hansen, odstín 470, 250 KčFoto: Profimedia.cz , archiv firmy

Kamínky

Zdobení na nehtech pořád pokračuje. Přehlídka Moschino x H dala důraz na nehty poseté kamínky – všimněte si, že jsou pod kamínky průhledné, nemají žádný podkladový lak. Podobné nehty, tedy prodloužené bez podkladového laku a jakéhokoliv zdobení, měly i modelky na přehlídce návrhářky Vivienne Westwood (77) nebo Mary Katrantzou (36), což působí poněkud nedokončeným dojmem. Nic proti gustu, ale tenhle trend se podle nás neuchytí. Nicméně, manikérky by měly o půlku méně práce!

Foto: Profimedia.cz , archiv firem

Zdobení na nehty Nani, 49 Kč, prodává e-shop Nani Nails; Lak na nehty 60 Seconds Super Shine, Rimmel, 59 Kč Foto: Profimedia.cz , archiv firem

Modré třpytky

Modelky na přehlídce návrháře Tadashi Shoji (71) byly zahalené do třpytu. Tenhle odstín modré je přesně ten, který evokuje teplý letní den. Na dovolenkovou manikúru je tohle jasná volba!

Foto: Profimedia.cz , archiv firmy

Lak na nehty Zoya, odstín 508, 270 KčFoto: Profimedia.cz , archiv firmy

Růžové třpytky

U třpytu ještě zůstaneme s fotkou z přehlídky návrhářky Anny Sui (54). Manikúra má jakoby dětský nádech díky tomu, že nehty jsou krátké, zapilované dokulata a třpytky nemají žádný podklad, takže působí nedbale. Na téhle manikúře nemůžete tedy nic zkazit!

Foto: Profimedia.cz , archiv firmy

Lak na nehty Candy Shine, Miss Sporty, odstín 003, 40 KčFoto: Profimedia.cz , archiv firmy

Bílá

Bílá na nehtech a k tomu opálená pleť – tomu dáváme v létě zelenou. Stejně na tom byla i značka Balmain. Na přehlídce zahalili modelky do bílé od hlavy k patě. Bílá barva je dost výrazná sama o sobě a bude proto vždy vypadat lépe na kratších nehtech.

Foto: Profimedia.cz , archiv firmy

Lak na nehty Shine last & go, Essence, odstín 33, 45 KčFoto: Profimedia.cz , archiv firmy

Červená

Červená je stálice a nesmí chybět žádnou sezonu, to je jasné. Klasiku na krátkých nehtech měly například modelky na přehlídce Giorgio Armani Privé, ale mohli jste ji vidět i u značky Kenzo. Podkladový lak byl béžový neboli nude, a na nehtech mandlového tvaru vytvořily zručné manikérky srdíčka.

Foto: Profimedia.cz , archiv firmy

Lak na nehty OPI, odstín Coca-Cola Red, 350 KčFoto: Profimedia.cz , archiv firmy

Dvojbarevné 

Okraje růžové, vnitřek nude. Na přehlídce Jeremy Scotta (43) bylo možno vidět právě takové nehty. A opět mandlového tvaru, který vévodil přehlídkám i minulou sezonu aneb Jaké nehty se teď nosí? Babyboomer, mandle a divočina.

Foto: Profimedia.cz , archiv firmy

Laky na nehty Miracle Gel, Sally Hansen, odstíny 219 a 289, 200 KčFoto: Profimedia.cz , archiv firmy

Perleťová nude

„Nahé“ nehty byly k vidění na přehlídce Stéphana Rolanda (53), ale zaujaly nás spíš ty s perleťovým efektem u japonské návrhářky Junko Shimada. Jsou stejně jemné jako klasické nude, ale díky perleti je na nich něco extra.

Foto: Profimedia.cz , archiv firmy

Lak na nehty ICONails, Catrice, odstín 73 KčFoto: Profimedia.cz , archiv firmy

Jaké nehty se vám líbí nejvíc?

Reklama

Související témata:

Načítám