Hlavní obsah

Nejšílenější zdůvodnění nevěry: Neuvěříte, že tohle opravdu někdo vyřkl!

Foto: Thinkstock

Nevěra je zločin proti partnerské důvěře. Výmluvy pak bývají opravdu trapnéFoto: Thinkstock

Reklama

Vždycky je to peklo. Ať už odhalíte vy partnerovu nevěru nebo on přijde na tu vaši. Většinou následují hádky a marné pokusy o omluvu a zdůvodnění té zrady. Některá vysvětlení jsou ale doslova šílená.

Článek

Nevěra se vždy vysvětluje špatně. Někdy ale přijde zdůvodnění, které už tak vyhrocenou situaci ještě zhorší. Tohle je pár z nich!

Co se divíš?!

Opravdu neuvěřitelné vysvětlení nevěry si vyslechla třiatřicetiletá Lucie, která byla svědkem partnerské hádky svých sousedů. Šlo o to, že muž přistihl svou ženu přímo při činu v jejich ložnici. V té taky došlo k hádce, která se pak přesunula na terasu, na niž měla Lucie, která věšela na své terase prádlo, vynikající výhled.

„On na ni řval klasiku o tom, jak to mohla udělat, proč si chlapy tahá přímo k nim domů a podobně. Přiznávám, že jsem byla zvědavá, co mu na to řekne. Čekala jsem nějaké srdceryvné omluvy, sliby a tak. Ale sousedka mě fakticky šokovala. Naprosto bez skrupulí mu řekla, že přece ví, jaká je, tak co se jako diví. Že přece vždycky věděl, jakou má povahu, a s tím šel do manželství, tak ať na ni teď neřve. V podstatě to skončilo tím, že ona seřvala jeho,“ kroutí hlavou Lucie.

Foto: Thinkstock

Nezávazný sex na jednu noc, protože ho přemluvili kamarádi? Je opravdu takový pitomec?Foto: Thinkstock

Já nechtěl!

Velmi hloupé vysvětlení si vyslechla i čtyřiatřicetiletá Kristina, která zjistila, že si její přítel na výletě s kamarády užil nezávazný sex na jednu noc. Nejdřív se jí sice partner omluvil s tím, že o nic nešlo, že to byl úlet, omyl a podobně. „Jenže jak se hádka přiostřovala, nevěděl kudy kam. Najednou se choval jak ukřivděný žalobníček. Dozvěděla jsem se, že s tou holkou vůbec nic mít nechtěl, dohodili mu ji kamarádi, opili ho, a pak vyhecovali. Že i té holce říkal, že nechce, že má přítelkyni, ale ona ho prý k sexu přinutila, vlastně to popsal, jako by ho znásilnila,“ popisuje Kristina.

S přítelem se okamžitě rozešla, ale přiznává, že spíš než samotná nevěra, bylo důvodem jeho následné chování. „Byl jak děcko, a ne chlap. Bylo to trapný a on pro mě okamžitě ztratil veškeré kouzlo,“ dodává Kristina.

Ztráta paměti

Podobně šílený přístup zvolil i tehdy ještě manžel dnes šedesátileté Veroniky. Vypadalo to totiž, že mu zálety zdevastovaly paměť. „Byla to klasika, udržoval poměr se svou sekretářkou. Bylo to veřejné tajemství a já byla ta poslední, co se to dozvěděla. Bylo to tak jasné, že mě vůbec nenapadlo, že by zapíral,“ vzpomíná Veronika.

Foto: Thinkstock

Tvrdí, že ji nezná, ani když jste je spolu viděla na vlastní oči? Tak to se drží hesla Zapírat, zapírat, zapírat...Foto: Thinkstock

Ale její muž ji opravdu překvapil. „Nejdřív mi tvrdil, že žádnou sekretářku nemá. Tak jsem mu připomněla, že jde o tu dámu, co jsem s ní několikrát po telefonu mluvila a nechávala mu u ní vzkazy,“ popisuje Veronika.

Když si pak její dnes už ex manžel tedy vzpomněl, že přece jen sekretářku má, začal Veronice tvrdit, že s ní nikdy nic neměl. „Přitom jsem mu před tím ukázala fotky, které mi poslal jakýsi dobrotivý anonym a na nichž byl on s ní, jak se líbají na nějakém podnikovém večírku, i jejich zamilované snímky z pláže v cizině, kde byl na služební cestě,“ vypráví Veronika. Tyhle trapné lži tak udělaly definitivní tečku za jejich manželstvím.

Mlčeti zlato?

To pravým opakem byl přítel osmadvacetileté Míši. I ona zjistila, že ji přítel podvádí, a dožadovala se vysvětlení. Byla tak nešťastná a tak moc zamilovaná, že by prý bývalo stačilo cokoli. Třeba jen pouhé „promiň, už to nikdy neudělám“, a odpustila by mu. „Jenže on neřekl ani slovo. Jen mlčel, koukal do země a vzdychal. Nepopřel to, nepřiznal se, neomluvil se, nic. Připadala jsem si jako úplný idiot,“ vzpomíná Míša, která si tak sbalila své věci a od přítele odešla. „Ani když jsem ho opouštěla, nic neřekl,“ dodává Míša.

Také vás partner podvedl? Zdůvodnil to nějak?

Reklama

Načítám