Hlavní obsah

Nejzajímavější diskuzní příspěvky

Foto: simona pilolla 2, Shutterstock.com

Foto: simona pilolla 2, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za více než měsíc od spuštění nových diskuzí pod články jste vložili přes 10 000 příspěvků. Proto nově přinášíme možnost jejich řazení od nejzajímavějších.

Článek

Nové diskuze jsou v plném proudu už více než měsíc, ale rozhodně neusínáme na vavřínech. I nadále se snažíme, aby bylo toto prostředí pro vás co nejpříjemnější a dobře se vám tu povídalo. Proto novou vychytávkou, kterou jsme připravili, je možnost zobrazení nejzajímavějších příspěvků hned na vstupní stránce diskuze. Výběr příspěvků zajišťuje algoritmus, který vyhodnocuje jejich kvalitu dle různých kritérií. Měli byste tak mít k dispozici vždy to nejlepší z diskuze bez zdlouhavého probírání všech příspěvků.

Řazení od nejnovějších a nejstarších samozřejmě zůstává dál dostupné stejně jako dosud. Na rozvoji diskuzí stále pracujeme a sledujeme vaše postřehy a připomínky. Průběžně pracujeme například na výkonnostních optimalizacích tak, aby se všechny příspěvky načítaly co nejrychleji. Stranou naší pozornosti nezůstávají ani notifikace a další poptávané funkce.

Tak zůstaňte s námi a sledujte, jaký bude následný vývoj!

Načítám