Hlavní obsah

Neplatí výživné? Postup, jak ho získáte.

Reklama

Řekněte už dost a získejte výživné, které vám dluží! Projekt VašeVýživné vám zajistí zdarma právní pomoc. Řekněte si o to, na co máte nárok, a zajistěte svému dítěti bezstarostný život.

Článek

Zaplňte svůj domov smíchem a dopřejte svému dítěti dětství se vším, co k němu patří, a pocit, že je milováno. Získejte výživné, které vám náleží s pomocí projektu VašeVýživné.cz.

Pomoc je nadosah

Projekt VašeVýživné.cz vznikl ve spolupráci s Asociací neúplných rodin, z. s., a chce snížit počet neplatičů výživného. V ČR neplatí výživné na děti alarmujících 50 % rodičů, což se týká 250 000 dětí, a proto je na čase situaci řešit.

Braňte zájmy své i vašeho dítěte

Nyní je ten správný čas

Není nic jednoduššího než vyřešit váš problém s projektem VašeVýživné.cz. Nejen, že je celá pomoc zdarma, ale vašeho případu se ujmou skutečně zkušení a profesionální advokáti. Garanci okamžité právní pomoci máte vždy jistou. Mezi lidmi koluje mnoho fám, nicméně výživné na vaše dítě můžete vymáhat okamžitě po jeho splatnosti. Není proto jediný důvod, proč na cokoli čekat.

Nenechte se omezovat spory s bývalým partnerem

To, že na vás bývalý partner udělá jednou za čas psí oči, vašemu dítěti vánoční dárky či potřeby do školy nepořídí. Buďte proto silní a braňte zájmy své i svého dítěte.

Povinnost hradit výživné má každý rodič bez ohledu na to, zda došlo ke sňatku či nikoli

Svatba není podmínka

Zhruba polovina dětí se u nás narodí jako nemanželská. To je fenomén, který má vzrůstající tendenci. Mnoho otců a matek tak má pocit, že pokud se s partnerem rozejdou, nemají na výživné ze zákona nárok. To je však velký omyl! Povinnost hradit výživné má každý rodič bez ohledu na to, zda došlo ke sňatku, či nikoli.

Stačí jen snadné 3 kroky

Kontaktujte VašeVýživné.cz a uveďte tyto 3 údaje: jméno, e-mail a telefonní číslo. Vašeho případu se následně ujme zkušený advokát. Náklady na vymáhání musí zaplatit dlužník, takže pro vás jsou služby zdarma. Využijte kontaktního formuláře nebo telefonního čísla +420 725 293 667 (po–pá: 8.00–17.00) nebo e-mailu info@vasevyzivne.cz.

Prožijte se svým dítětem klidné svátky, a dopřejte mu tak krásné vzpomínky

Nedejte se

Projekt VašeVýživné.cz Asociace neúplných rodin pomohl již 7000 rodičů a řadě z nich už byl dluh vymožen. Jděte spokojenému životu a lepší budoucnosti pro vaše dítě vstříc a buďte dalším z řady těch, kteří problém s výživným již vyřešili. Prožívejte krásné chvíle se svým dítětem a dopřejte mu tak jen ty nejkrásnější vzpomínky.

Reklama

Související témata:

Načítám