Hlavní obsah

Nová teorie: Jak sbalit chlapa za 60 dnů, i když nejste krasavice?

Foto: Thinkstock

Toužíte po nějakém muži? Seberte odvahu a ulovte ho!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je možné získat jakéhokoli muže, a to bez ohledu na to, jak vypadáte? A za pouhých šedesát dní? Podle Blake Lavaka, autora knihy, která se právě tímto zabývá, ano! A poradí vám, jak!

Článek

Nemusíte vypadat jako filmová hvězda, nepotřebujete pevné poprsí, bělostný úsměv, postavu bez chybičky. A přesto můžete během šedesáti dnů získat srdce jakéhokoli muže, na něhož si jen pomyslíte.

Tohle tvrdí Blake Lavak (53), autor knihy Own That Guy In 60 Days: A Practical Guide to Love for the 21 st Century Woman (Získejte toho muže během šedesáti dnů: praktický průvodce láskou pro ženy jednadvacátého století), kterou vydalo nakladatelství Durham Press. Ale pozor, jeho rady, jak na to, jsou jen pro silné nátury.

Prý to funguje

Blake Lavak tvrdí, že jeho randicí techniky jsou založeny na principech, které už řada žen ověřila. Jde o metody, díky nimž se prý Angelině Jolie podařilo „sbalit“ jednoho z nejžhavějších mužů Hollywoodu Brada Pitta. A její krása a sex-appeal s tím prý měly pramálo co společného.

Kniha, ve které formuluje pokyny, jak tohle dokázat, je výsledkem jeho sedmiletého výzkumu svobodných žen, včetně jeho sestry. „Moje sestra je atraktivní, není s ní nic v nepořádku, přesto se jí v lásce nedařilo. Nevěděla, jak na to. Říkala mi, že dělá vše, co ji kdy naučili, že je správné být v pohodě a tak trochu v povzdálí, jednoduše nechat muže, aby lovil,“ vypráví Blake Lavak. Jenže podle něj je potřeba udělat pravý opak!

Foto: Thinkstock

Čekáte, dokud vás muž neosloví? Chyba!Foto: Thinkstock

Jak na to

Podle Lavaka musí žena muže v podstatě uhnat, vystoupit z davu, převzít kontrolu a dostat ho tam, kde ho chce mít!

„Časy se změnily, došlo k sexuální svobodě a uvolněnosti. Žena musí být od prvního okamžiku žhavá a aktivní,“ popisuje Blake Lavak. Pokud chce nějaká dáma získat muže během šedesáti dnů, musí prý veškerou svou pozornost soustředit na něj a jednoduše zařídit, aby se do ní zamiloval způsobem, který mu ona sama naordinuje. A tohle je pár tipů, jak na to:

  • Buďte aktivní– Nečekejte, až vás nějaký muž osloví, udělejte to samy!
  • Nebojte se platit– Převezměte kontrolu nad vaší schůzkou, klidně zaplaťte večeři, ukažte, kdo tomu velí!
  • Zavolejte mu – Nečekejte, až se vám ozve, ale kontaktujte ho jako první. Třeba hned po schůzce mu napište nebo zavolejte a poděkujte za fajn večer. Nedovolte, abyste byli třeba několik dní bez kontaktu!
  • Vyspěte se s ním hned – Žádné oťukávání a čekání na vhodnou chvíli. Dejte mu, co chce, a vyspěte se s ním klidně po prvním rande.
  • Oslavujte ho – Dejte mu najevo, jak moc po něm toužíte, jak moc se vám líbí. Neskrývejte svoje city!

Tak si to shrňme. Pokud chcete ulovit muže svých snů, musí se z vás opravdu stát lovkyně, která se soustředí jen na svou kořist. Splňte muži každé jeho přání, jeho potřeby dejte na první místo, neupejpejte se a dopřejte mu sex, nebojte se za něj platit, volat mu, zvát ho na rande. Z vaší aktivity a odvahy bude prý tak paf, že vám neodolá!

Foto: Thinkstock

Jeho potřeby a přání dejte na první místo, tak ho prý získáteFoto: Thinkstock

Má své kritiky

Tradičním psychologům a odborníkům na vztahy se ale rady Blake Lavaka moc nelíbí. Kritizuje ho například i britská vztahová expertka, spisovatelka a televizní moderátorka Denise Robertson. Podle ní by ženy rozhodně neměly skákat, jak muž píská, stavět jeho potřeby na první místo. A tím, že by měly muži okamžitě skočit do postele, byla doslova šokovaná.

„Zdravý vztah není o tom, že má žena vše pod kontrolou, muže někam tlačí a zachází s ním vlastně jako s hlupákem, který potřebuje nasměrovat. Je lepší, když se do sebe zamilují dva lidé, kteří se k sobě opravdu hodí, a nadšení je oboustranné,“ tvrdí Denise Robertson.

Foto: Archiv firem

Proměnte se v sexy dračici a sveďte ho! Přinášíme vám lehkou inspiraci!Foto: Archiv firem

Co si o tom myslíte? Vyplatí se taková aktivita, nebo jste ji už dokonce vyzkoušely?

Reklama

Načítám