Hlavní obsah

Nová životní role i vizáž! Simona (47) si proměnu užila

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak dlouho sledovala naše proměny, až se sama odhodlala přihlásit. A vyšlo to. Sedmačtyřicetiletá Simona strávila celý den v péči profesionálů a hned na úvod vám můžeme prozradit, že coby dlouhovláska jen přišla…

Článek

Kadeřnice Michaela Kubcová čtenářce doporučila výrazné zkrácení délky. Vlasy sympatické babičky (první vnučka se jí narodila před dvěma měsíci) byly totiž v délkách pořádně suché. Odbornice musela vzít v potaz také fakt, že má Simona poměrně velké množství šedých vlasů a nechce se co pár týdnů dobarvovat. Jejím úkolem tak bylo vymyslet odstín, ve kterém nebudou odrosty delší dobu vidět.

Simona má s líčení poměrně velké zkušenosti. Dekorativní kosmetiku používá denně a do práce by podle svých slov bez úpravy ani nešla. Přesto se Simona při líčení s vizážistkou Petrou Soukupovou dozvěděla spoustu nových věcí. Stejně jako při zkoušení oblečení se stylistkou Šárkou Štursovou. Jste zvědaví na výsledek?

Náš tým    

  • Vlasy - Michaela Kubcová, bio salon krásy Oli Ola, Na Hroudě 28, Praha – Strašnice, www.oliola.cz
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, Gino Rossi, Lindex a Dyrberg/Kern

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám