Hlavní obsah

Novinka: Arganový olej neboli marocké zlato

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká přírodní kosmetika Ryor vyvinula novou nadstandardní řadu s jedním z nejvzácnějších a nejdražších olejů na světě – bio arganovým olejem, který je často nazýván marockým zlatem.

Článek

Tento olej je vysoce ceněný pro své kosmetické i výživové vlastnosti. Přípravky řady Arganový olej jsou kromě obsaženého bio arganového oleje navíc obohaceny o další významné aktivní látky jako například o kyselinu hyaluronovou, hedvábí či beta-glukan.

Kde se bere a proč je olej tak vzácný?

Arganový olej se lisuje z jader plodů stromu, který se nazývá Argánie trnitá. Tyto stromy se vyskytují pouze v jihozápadní části Maroka, jinde na světě se je zatím nepodařilo vypěstovat. Strom se dožívá i 200 let, ale plodit začíná až po 15 letech. To významně ovlivňuje produkci arganového oleje a navyšuje jeho cenu. Arganový olej lisují berberské ženy z jader tradičními metodami, díky tomu jsou zachovány všechny jeho přednosti. Arganový olej, který je použit v přípravcích Ryor, byl dlouhodobě a speciálně testován z hlediska kvality. Jedná se o 100% bio přírodní olej lisovaný za studena a bez chemických úprav.

Vlastnosti arganového oleje

Arganový olej není příliš mastný a vlhký. Má vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, skvalenu, tokoferolů, fytosterolů a vitaminů (A, D, E a F) a dalších kosmeticky i výživově významných látek, které chrání pokožku před poškozením, a skvěle regeneruje.

Řada Arganový olej je vhodná pro všechny věkové kategorie i typy pleti včetně pleti citlivé.

Účinky arganového oleje

Pleť je po aplikaci přípravků z řady Arganový olej:

  • svěží
  • hydratovaná
  • vypnutá (arganový olej funguje jako přírodní anti-aging sérum)
  • vrásky se redukují

Lehce vstřebatelný denní krém s arganovým olejem, kyselinou hyaluronovou a xylitolovým komplexem zaručuje celodenní hydrataci. Cena 200 Kč.

Restrukturalizační noční krém s arganovým olejem, ASC III, hydrolyzovaným hedvábím a beta-glukanem cíleně působí na tvorbu kolagenu, čímž dochází k výraznému omlazení pokožky. Cena 210 Kč.

Denní i noční krém vaši pleť vyladí

Revitalizační sérum s extrémně vysokým obsahem kyseliny hyaluronové a arganovým olejem. Cena 210 Kč.

100% přírodní olej z marocké provenience v bio kvalitě dodává pokožce vláčnost, hydrataci, hebkost a mladistvý vzhled. Nedráždí, zklidňuje, promaštuje a zlepšuje stav citlivé, zarudlé a šupinaté pokožky. Cena 400 Kč.

Sérum ani olej nesmí ve vaší kosmetické výbavě chybět

Více informací naleznete na www.ryor.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám