Hlavní obsah

Novinka v zeštíhlení: CoolLipo!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kdo by si nepřál perfektní postavuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obvykle se nerodíme jako dokonalé bohyně s těly k nakousnutí. Mnohé z nás mají při pohledu do zrcadla jistě své smutky. Máme ale štěstí, v současné době už existuje nemálo řešení, jak s faldíčky, špíčky či povolenou kůží zamávat. Dnes vám představíme metodu šetrné laserové lipolýzy.

Článek

Tvarujte tělo k dokonalosti

CoolLipo TM je sice formou liposukce, ale narozdíl od bolestivých invazivních zákroků je prováděna pouze v lokální anestezii, vyžaduje kratší zotavení těla a konečný výsledek je mnohem preciznější bez viditelných nerovností a dolíčků.

Metoda je revoluční tím, že využívá tzv. fotoakustický efekt, tedy laicky řečeno proud vysokoenergetických pulzů, které tuk zkapalňují a ten je pak jednorázově z těla odveden tenkou kanylou. Oproti tomu při klasické liposukci je zapotřebí opakovaných pohybů odsávačkou vpřed i vzad a poněkud hrubé „prodírání" se podkožním tukem, takže je tkáň po zákroku velmi traumatizovaná.

Při CoolLipo laserová energie vpravovaná do těla způsobí vypnutí vaziv v kůži, a ta se viditelně vyhlazuje již během zákroku. Velkou výhodou oproti klasické liposukci je, že zbyde-li v těle neodsátý tuk, tak se znovu neukládá a je z tkáně prostřednictvím lymfatického systému postupně sám vyloučen.

Inteligentní metodu laserové lipolýzy je možné použít prakticky na celé tělo. Ošetření lze provádět na tvářích, bradě, podbradku, krku, pažích, zádech, spodním i horním břiše, bocích, vnitřních i vnějších stranách stehen nebo kolenou.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Rozdíl je patrný po prvním zákrokuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Jeden den operace, druhý den do práce

Při klasické liposukci je doba rekonvalescence dlouhá přibližně dva a více měsíců. Tělo plné modřin bolí a pacientka nesmí odkládat těsné kompresní prádlo. První týden se prakticky nemůže hýbat z lůžka. Ne však při metodě CoolLipo TM. Po zákroku bývá sice ošetřené místo a jeho okolí vzhledem k použití tumescentního anestetika po dobu 3 - 7 dní oteklé, ale mnoho pacientek se vrací do práce hned následující den. Závisí to samozřejmě na tom, jaká a jak velká oblast jim byla ošetřena. I kompresní prádlo nosí po dobu významně kratší a to od 2 do 4 týdnů.

Ženy ale tleskají převážně tomu, že po zákroku CoolLipo není potřeba již žádná další následující procedura na vypnutí kůže jako po klasické liposukci. V případě CoolLipo se jedná vlastně o proceduru „dvě v jednom". Jak jsme se již zmínili, laser totiž napne kůži už během odsávání tuku.

Mám na to? Ale jistě...

Co si budeme povídat, stopkou pro mnohé z nás mohou být peníze. Jistě vás tedy mile překvapí suma, kterou si za tento zákrok kliniky estetické chirurgie účtují. Cena za jedno ošetření se pohybuje od 8 do 15 tisíc korun, v závislosti na rozsahu zákroku. Lákadlem je jistě i to, že CoolLipo obvykle není nutné opakovat.

Teď už mi zbývá pouze popřát vám pevný krok za vaším vysněným tělem bohyně. Krásná totiž můžete být pouze tehdy, pokud budete spokojená sama se sebou!

Reklama

Načítám