Hlavní obsah

Je libo zajíčka nebo klasiku?

Foto: Pavel Junk

Finalisté Sympaťáka roku 2010Foto: Pavel Junk

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žhavé paprsky, které už se konečně nechaly přemluvit, září ostošest a hrdě nám hlásí: léto je tu a nastal čas užívat si ho plnými doušky. Je libo vyrazit za nevyskákanými zajíčky, nebo radši zůstat v kruhu druhu – tedy mezi námi děvčaty? Tipy máme pro obě varianty!

Článek

Inspirace mladou krví

Vyrazit, nebo nevyrazit na lov zajíčků? Toť přímo ďábelská otázka! Jestli si nejste tak úplně jisté, zdali vám chlapci, kterým sotva začalo rašit strniště, vůbec něco říkají, otestujte sebe samy ve fotogalerii! Tam se ukrývá skupinka sexy mladíků, finalistů letošního ročníku soutěže Sympaťák roku.

Autorem fotografií je slavný umělec Robert Vano. Všechny snímky v černobílém provedení jsou součástí originálního kalendáře na rok 2011. „Dost bylo všech těch fotek s herečkami, modelkami a zpěvačkami. Konečně se můžeme pokochat i my, ženy,“ libovala si Jitka Asterová na jeho slavnostním křtu. „Robert odvedl, ostatně jako vždy, skvělou práci,“ doplnila ji zpěvačka Helena Vondráčková.

Foto: sympatak-roku.cz

Robert Vano v akciFoto: sympatak-roku.cz

Také se vám chlapci líbí? Chtěly byste si nějakého takového zajíčka ulovit? Zkuste své štěstí ve víru velkoměsta! Třeba v obležení kamarádek na speciální Ladies party v P. m. klubu nedaleko Karlova náměstí v Praze. Ladies Night se koná už příští týden v pátek 18. června, začíná ve 20.00 hodin, vstup je zdarma a mužům je až do 11. hodiny večerní vstup přísně zakázán. Užijete si pánskou erotickou show, přehlídku spodního prádla a až budete trochu v náladě, může začít honba za vybroušeným diamantem!

Svět je velké divadlo a Brno hraje hlavní roli!

Dnešním dnem začíná úplně nový mezinárodní festival Divadelní svět Brno. Svým návštěvníkům nabídne pestrý program představení od činohry až po alternativní kusy, rejdivou noc kejklířů (už dnes!) nebo i karnevalovou taškařici v maskách. Nebude chybět nespočet workshopů, výstav, projekcí, besed a koncertů (na Špilberku vystoupí např. Marta Kubišová). Hlavním lákadlem jsou především hry exprezidenta Václava Havla, které budou v Brně k vidění úplně všechny! Součástí programu je i slavnostní premiéra jeho představení Prase nebo dovětek hry Vernisáž, který pod názvem Pět tet představí společně Divadlo Husa na provázku a Klicperovo divadlo Hradec Králové (zahraje si v něm také Dagmar Havlová)! Festival potrvá až do soboty 19. června. Více na www.divadelnisvet.cz

Foto: divadelnisvet.cz

Upoutávka na nový divadelní festivalFoto: divadelnisvet.cz

Ostrava – město zábavy

I těm, které raději vyrazí někam za poznáváním nebo klidnější zábavou, nabízíme pár nápadů. Teď potěšíme hlavně čtenářky z Moravy, protože se jedná o akce přímo z „černé perly". Možná jste už slyšely o Institutu pro ženy, který pravidelně pořádá vzdělávací a zájmové kurzy pro něžné pohlaví. Můžete tam zkusit stihnout zítřejší rychlokurz zaměřený na taroty a vztahy nebo si vybrat z další nabídky. Najdete tam i kurz zdravého vaření a životního stylu či lekce věnující se věčně aktuálním vztahům s muži nebo základům krásy. Více na www.institutprozeny.cz.

Ostrava opravdu žije! Důkazem je i další prázdninová akce, kterou pořádá občanské sdružení Žena 50. Že život 50. narozeninami rozhodně nekončí, můžete společně s ostatními demonstrovat např. při skupinovém sjíždění řeky Moravy. Termín na konci června je sice už plný, ale ten srpnový (8. srpna) je stále ještě volný. Trochu adrenalinová 14kilometrová jízda na raftech (cena 650 Kč) trvá sice jen jeden den, ale stojí za to! Více na www.zeny50.cz.

Víte i vy o nějaké zajímavé akci pro ženy ze svého města, okolí, regionu, kraje? Napište nám na info@prozeny.cz, rádi o ní poinformujeme ostatní čtenářky!

Reklama

Načítám