Hlavní obsah

Dá se běháním zhubnout? Víme, co musíte dodržovat

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Běh je radost a zábava, říkají druzí. Vám to tak ale nepřijde? Možná za to může jen drobnost, která vám celkový pocit z běhu kazí. Běžecký instruktor Mirek Touška vám prozradí zásady, na které musíte dbát, abyste vyběhli vždycky s chutí!

Článek

Zatímco všichni okolo říkají, jak se vždycky na běh těší a že je to pro ně nejlepší relax, vy se stresujete pokaždé, když se čas vašeho výběhu jenom začne blížit. Skutečně u vás tohle platí? Pak byste měli trochu zapátrat, zda k věci nepřistupujete v nějakém ohledu maličko špatně. Následující otázky vám možná napovědí, co všechno může být „jinak“ a co vám může kýžený požitek z běhu kazit.

Jste si jistí, že máte ideální boty? Víte, jak se správně před běháním protahovat? Nesnažíte se běhat až příliš intenzivně? A jak ovlivňuje běh to, co bezprostředně před ním jíte? To všechno vám ve videu prozradí běžecký instruktor Mirek Touška z FP Academy!

Běháte rádi, nebo vyrážíte jen z povinnosti?

Načítám