Hlavní obsah

Fitness proměna: Tentokrát si hubnoucí pár vzal do parády instruktor běhu

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kondiční běh je určitě velmi přirozená aktivita. Přesto se u něj chybuje. Jste si jisti, že správně dopadáte nebo hýbete pažemi? Mrkněte na tipy, které Věra s Karlem dostali od běžeckého instruktora!

Článek

Existuje nesčetně návodů, jak by měl a neměl vypadat efektivní cvičební plán. Každý považuje za správné trochu něco jiného a také vám trochu něco jiného poradí.

Jedna věc je ale u všech tréninkových plánů stejná. Zcela klíčovou věcí je pestrost. I kdybyste měli promyšlený ten nejlepší trénink, vždycky se na něj po nějaké době tělo adaptuje a jeho efektivita klesne na bod mrazu.

Cvičení je zkrátka třeba obměňovat. Jednak zařazovat nové a nové cviky, jednak zkoušet úplně nové typy pohybu.

Věra s Karlem mají za sebou už solidní sadu tréninků v posilovně, které jim pomohly (a stále pomáhají) s vybudováním lepší kondice. Chtělo to ale zařadit ještě něco jiného, na co nejsou zvyklí.

A co se jako první nabízí v měsíci, když už přicházejí první teplé dny? Samozřejmě jeden z nejoblíbenějších venkovních sportů! Věru s Karlem si vzal do parády instruktor běhu Michal Pietrak z FP Academy a společně si dali jejich první společnou běžeckou lekci.

Běhají podle něj Věra s Karlem správně? Na jaké základní chyby by si měli dávat pozor? Mají si dát strečink před tréninkem, nebo po něm? A mohou místo běhu venku jít dovnitř na běžecký pás?

To a mnohem více se dozvíte v dnešním díle proměny. A jako třešničku na závěr uvidíte Karla, který s pomocí výživové poradkyně Martiny Dvořákové z KetoDiet zkouší vařit pro Věru rychlou zdravou večeři! A na další, již finální, díl se můžete těšit v úterý 4. dubna!

Reklama

Načítám