Hlavní obsah

Finále fitness proměny: Manželský souboj je u konce. Kdo zhubl víc?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dali si novoroční předsevzetí společně zhubnout. Skoro tři měsíce na sobě Věra s Karlem usilovně pracovali. Cvičili, jedli zdravě, překopali celý svůj životní styl. A takhle se jejich těla změnila!

Článek

Novoroční předsevzetí jsou nejvíc známá tím, že je skoro nikdo nikdy nedodržuje. Podle průzkumů již po čtrnácti dnech zkrachuje skoro půlka. Po dalších několika měsících se svého předsevzetí drží asi jen deset procent lidí.

Už jenom proto jsme tak nesmírně hrdí na naše svěřence! Manželé Věra s Karlem si v lednu dali výzvu, že společně začnou pracovat na svých nových vysněných tělech. Oba si přáli hlavně redukovat tuk v oblasti břicha a celkově zpevnit postavu. Karel navíc chtěl vyřešit svůj problém s vysokými hodnotami nebezpečného útrobního tuku.

Tři měsíce mají za sebou. Vydrželi! A celou dobu poctivě plnili zadání odborníků, kterým se svěřili. Starala se o ně výživová poradkyně Martina Dvořáková z KetoDiet, fitness trenér Radek Pajič z Bomton Power Concept a běžecký instruktor Michal Pietrak z FP Academy.

Tyhle výsledky si proto vyloženě zasloužili! Podívejte se na finální díl fitness proměny Věry a Karla! Budete překvapeni, jak vypadali před třemi měsíci a jak vypadají teď!

Reklama

Načítám