Hlavní obsah

Obávané strie? Víme, jak jim to natřít!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak moc účinné jsou v těhotenství přípravky proti striím? Ochrání vás důkladné mazání od vzniku nevzhledných jizviček na pokožce, nebo je jejich výskyt lepší svést na nepřízeň osudu?

Článek

Během těhotenství prodělává pokožka mnoho změn. Pružná vlákna pod jejím povrchem nemusejí takto velké napětí zvládnout a mohou popraskat. Kritický je šestý měsíc těhotenství, kdy dochází k největším změnám v přírůstku na váze a současně probíhají také hormonální změny. Jestliže v této době není pokožka dostatečně hydratovaná, hrozí výskyt strií především v oblastech, kde je kůže nejvíce napínána – bříško, stehna, zadeček a prsa.

Nečekejte, jednejte, vybírejte!

Masírujte pokožku hned z počátku těhotenství, aby se dostatečně vyživila a byla připravená na nevyhnutelné změny. Oleje, gely a tělové krémy… Všechny tyto pomocníky, díky kterým můžete se striemi mnohokrát úspěšně zápasit, je dobré mít vždy po ruce. Jaký přípravek si ovšem z obrovského množství vybrat?

Zaměřte se spíše na kvalitní a osvědčené přípravky určené pro nastávající maminky. V průběhu posledního desetiletí se jedničkou na trhu staly produkty značky Elasti-Q, které si ověřilo tisíce spokojených maminek. Produkty jsou speciálně přizpůsobené pro zvýšené nároky těhotných žen. Proto poskytují nastávajícím maminkám vhodnou a komplexní péči.

Skvělé reference má Elasti-Q Original, který obsahuje unikátní kombinaci účinných látek, jako je kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin, vitamin E, a nyní je navíc obohacen o účinné látky, extrakty z rostlin pupečníku a kozince. Krém je lehké konzistence, snadno se vstřebává, jemně voní a nezanechává pocit mastnoty. Navíc při aplikaci v období po porodu usnadňuje rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku.

Elasti-Q Original tělový krém k prevenci strií

Preferujete tělové oleje?

Vhodnou volbou pro vás je Elasti-Q Exclusive tělový olej s kombinací několika unikátních přírodních složek. Obsahuje 5 účinných olejů (olej ze semene granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivový olej).

Elasti-Q Exclusive tělový olej napomáhá nejen chránit kůži před striemi, ale také pokožku hydratuje, vyživuje a eliminuje její nepříjemné svědění.

Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím

Co si počít, když již strie máte?

V případě, že se strie již objevily, vyzkoušejte tělový krém Elasti-Q Exclusive, který je určen hlavně pro těhotné a kojící ženy, ale doporučuje se používat i po porodu, kdy napomáhá odstranit strie již vzniklé. Nyní je tento oblíbený přípravek obohacen o účinné látky, extrakty z rostlin pupečníku a kozince.

Elasti-Q Exclusive tělový krém proti striím

Kvalitní mazání vám pokožku od strií uchrání!

Reklama

Související témata:

Načítám