Hlavní obsah

Objevte Bleskově Bezchybnou pleť

Reklama

BB cream je nová generace péče o pleť inspirovaná asijským tajemstvím krásy. Zázračný krém už není pouze výsadou asijských hereček, Garnier ho nyní jako první v Evropě zpřístupnil široké veřejnosti. Je ideální pro mladé dívky, ale i pro zaměstnané či mladé maminky, pro které je každá minuta drahá. Není to make-up! Je to Miracle Skin Perfector od Garnier, který vám změní život svými okamžitě viditelnými a dlouhotrvajícími účinky. Jedním tahem odpovídá na 5 potřeb, a šetří tak váš čas!

Článek

Ženy touží pro krásu pleti udělat vše, co je možné: chtějí ji hydratovat, vyhladit, rozjasnit, zakrýt skvrny, skrýt kruhy pod očima a minimalizovat vrásky. Až dosud bylo nutné použít několik produktů a věnovat značný čas k dosažení viditelného výsledku u každého typu pleti.

Díky revoluční novince BB cream Miracle Skin Perfector od Garnier mohou všechny ženy vyřešit své problémy najednou. Je to multifunkční krém, který kombinuje hydratační schopnosti, krycí a rozjasňující efekt a napomáhá chránit před UV zářením. Je lehce tónovací, čímž dodává pleti přirozený vzhled.

Odstíny BB krému se liší od make-upů a soustředí se na přirozenější odstíny, které se více blíží barvě pleti. „BB krém od Garnieru není stejný jako jeho starší ségry z Asie, které mají jinou škálu zbarvení, spíše do šeda. To se pro naši evropskou barvu nehodí, takže Garnier předělávka barev je ideální,“ říká kosmetická bloggerka Liliana Veselá. Její celou recenzi Garnier BB creamu si můžete přečíst zde. Názory dalších bloggerek a informace o BB trendu najdete na webu www.beautybalzam.cz Od make-upu se liší také krytí a textura, protože make-upy jsou obecně hutné a méně přirozené. Jemně krycí textura BB krému dodává nemastný a delikátní pocit, lehce se nanáší a poskytuje úžasně rovnoměrný výsledek. Textura krému BB umožňuje pleti dýchat, zároveň diskrétně kryje a nezanechává žádné stopy – jen dlouhodobý efekt bezchybné a přirozené pleti.

BB mánie je tady! Kouzlu BB propadla i švédská modelka Yfke

Protože se značka Garnier zajímá o zajímají vaše názory, nabídla na své facebookové stránce 70 fanynkám nový BB cream k otestování zdarma. Testerky vybírala odborná porota na základě kreativních textů, kde všechna slova měla začínat na písmeno „B“. Porota neměla lehký úkol, do testování se přihlásilo více než 500 zájemkyň. A na tomto textu se můžete přesvědčit, že kreativitě se opravdu meze nekladly: „Beznadějné, běduje Bětka. Beďar blízko beďaru brázdí Bětky bradu. Bože, bariéra! Blonďatý borec Bořek bude balit Báru! Bětka brečí, běhá bezcílně Brnem. Bez blahovůle bratrance Borise by byla bezmocná, bez Bořka. Bratranec Boris – bývalý boxer – Bětku burcuje: „Bojovat bez báječného BB by bylo bezduché!" Bětka bere BB, brzy boduje  – Bořek balí Bětku! „Budeš-li brát BB, budeš brzo bohyní," s tímto textem vyhrála BB cream k testování fanynka Petra Hostýnková.

Testování je v plném proudu a vy si, pokud si stále nejste jisté, můžete přečíst recenze a zkušenosti facebookových fanynek. Vše je průběžně zveřejňováno na adrese: www.facebook.com/Garnier.cz, kde od 5. března probíhá velká soutěž o hromadu BB creamu od Garnier. Zapojte se také do BB mánie! Pokud v soutěži neuspějeje, nemusíte zoufat, BB cream od Garnieru je na českém trhu cenově dostupný, doporučená cena je: 199 Kč.

Reklama

Související témata:

Načítám