Hlavní obsah

Objevte sílu rostlin s francouzskou kosmetikou Clarins

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Objevte sílu rostlin s francouzskou kosmetikou Clarins. Jednička evropského trhu s luxusní kosmetikou je populární i u nás.

Článek

Svůj první institut otevřel Jacques Courtin-Clarins v Paříži v roce 1954. Vytvořil speciální ošetření, které kombinovalo jedinečné účinky rostlin a výjimečnou „domácí“ aplikační metodu, jako například auto-liftingovou metodu a masáž podporující zeštíhlení. Ošetření bylo tak účinné a populární, že na požadavek zákaznic začal pan Clarins vyvíjet nové produkty, které se brzy začaly distribuovat na prodejních místech mimo institut.

Produkty rodinné firmy Clarins pro vaši krásu

Trvale udržitelný rozvoj a podpora oblastí, ze kterých Clarins čerpá vzácné rostlinné složky, je pro tuto rodinnou firmu samozřejmostí. Podpora chudých oblastí (například na Madagaskaru, odkud se získává kůra ze stromů katafray používaná v hydratační řadě), je poděkováním přírodě a místním obyvatelům. Pevná částka z maloobchodní ceny odchází partnerům Clarins na podporu místních projektů.

Díky rostlinám roste krása. S nimi můžete z tváře vymazat známky únavy, zeštíhlet postavu, chránit se před sluncem. Clarins nabízí širokou řadu produktů péče o pleť i tělo v každém věku. Díky vědecké expertize a úzkému vztahu s každou zákaznicí má řešení pro všechny typy pleti a problémy s nimi spojené. Ať už se jedná o nedostatek hydratace, povadlou pokožku nebo strie, každá zákaznice si najde svoji oblíbenou řadu. Ty jsou dostupné v řetězcích parfumerií po celé republice, stejně jako individuální ošetření v institutech a spa, kde jsou aplikovány tradiční masážní metody a procedury Clarins.

Ve vybraných parfumeriích V Čechách i na Moravě má značka Clarins své odborné konzultantky, které zákazníkům poskytují profesionální poradenství v péči o pleť a informace o členství v Clarins Clubu. Fanoušci značky mohou sledovat novinky a kosmetické tipy také na sociální síti Facebook http://www.facebook.com/ClarinsCzech, kompletní přehled produktů a novinek naleznete také na mezinárodních webových stránkách www.clarins.com.

Síla rostlin je podstatou značky Clarins a dnes ji ženy mohou objevit i skrze dekorativní kosmetiku. Protože Clarins je synonymem experta péče o pleť, nejvyšší kvalita a účinnost se odráží také v dokonale formulovaných make-upech nebo rtěnkách.

Clarins má zkrátka odpověď pro každého. Díky síle rostlin, přátelskému přístupu k zákazníkovi a pokročilé technologické expertize, je dnes Clarins jedničkou na evropském trhu s luxusní kosmetikou. Zkrátka, s Clarins je život krásnější.

Související témata:

Načítám