Hlavní obsah

Objevte tajemství skvělého sexu!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Věřte si, sex bude nezapomenutelným zážitkemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Máme-li se cítit spokojeně, vychutnávat si každou chvilku s partnerem a prožít s ním báječný sex, musíme znát sami sebe a věřit si. Že se to lehko řekne? Ještě snáze provede!

Článek

Cesta ke štěstí a spokojenosti vede přes sebedůvěru a sebeúctu. Být sám se sebou spokojen(a), cítit se pohodově ve vztahu i v životě a nahlížet na své tělo a vizáž s úsměvem. Vypadá to jako lehký úkol, ale mnozí s ním skutečně bojují. Tělesné proporce, kvalita zubů, vlasů, nehtů - reklamy a společnost nás nahlodávají, jak má vlastně „spokojená", atraktivní a žádaná osoba vypadat. Určují něco, co jim nepřísluší, a my se pak ve svém těle necítíme nejlíp. Pocity, že nejsme dost blond, štíhlí, úspěšní a finančně zajištění snižují respekt k sobě samým. Když nemilujeme sami sebe, můžeme milovat druhého?

Co je špatně?

Při sexu máme vzdychat blahem a ne kontrolovat olupující se omítku na stropě a obávat se, že se partnerovi zvedne žaludek nad naší celulitidou a pupínkem na tváři. Nebo snad ne? Vždyť každý bez rozdílu může mít skvělý sex, ne jen krásní lidé z obrazovky a předních stran časopisů. Stále to nestačí jako argument? Máme další: Pokud vás partner miluje, vaše případné nedostatky absolutně nevnímá. Takže problém je někde jinde. Neschopnost dosáhnout orgasmu? Odpor k přijmutí orálního laskání? Vymlouvání se na bolení hlavy? To je špatně! Nenechte ovládat své prožitky a orgasmy negacemi a tlakem! Věřte svému tělu, věřte svým schopnostem a mějte lepší sexuální život!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Věřte sobě a svému těluFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Trénink sexuální sebedůvěry

  • Užívejte si. Choďte do společnosti, bavte se, pečujte o sebe. Vždyť si to zasloužíte. Máte chuť jít s přáteli do kina? Napište partnerovi vzkaz na ledničku a vyrazte do víru noci.
  • Vnímejte své tělo.Používejte příjemnou vůni, kupujte si něco hezkého na sebe, navštěvujte kadeřníka. I kdyby něco z toho mělo být pouze výjimečně, potěší vás to a začnete své tělo brát jako prostředníka k získání sebevědomějších pocitů. Také dodržujte životosprávu. Kašlete na hladovění nebo přejídání, to vede akorát k nervozitě a podrážděnosti. Vyvážená strava a pohyb naopak přispějí k tomu, že začnete mít sama sebe více ráda.
  • Při sexu nespěchejte. Šup sem, šup tam a hotovo? A kde je prožitek a uvolnění? Uzavřete s partnerem „smlouvu", že bez předehry nebude žádné milování. Vyzkoušejte techniku oddalování orgasmu - když se blíží samotný vrchol, s veškerými aktivitami na chvíli přestaňte. Prostě si začněte hrát...
  • Zapomeňte na minulost. Někteří se neustále trápí vzpomínkami na předchozí vztahy a sexuální neúspěchy. Když se Pavlovi nepodařilo dovést vás k orgasmu, dejte šanci Petrovi a nebojkotujte jeho snahu. Neustálé ohlížení se zpět vám neumožní odlepit se od země a proletět se na vlnách milostného blaha. Žijte okamžikem!
  • Nenechte si srážet sebedůvěru. Mít skvělý vztah i sex znamená dělat partnera šťastným, věnovat se mu, podporovat ho a vědět, že z druhé strany dostanete totéž. Do toho nepatří žádné urážení nebo nátlaky. Pokud od partnera zaslechnete, že jste „ k ničemu", nebo nehýříte sex-appealem, mluví tak z jediného důvodu. Neúspěchy svádí na vás, aby maskoval vlastní chyby a strach. Promluvte si s ním o tom, popřípadě zvažte, jestli vám takový vztah stojí za to.

Charisma na počkání

Krása a vyzařování magické přitažlivosti nespočívá v tělesných mírách, nýbrž v tom, jak se ve svém těle cítíme. Smutek a nízká sebeúcta jsou pouze stavy mysli! Radši se naučte brát si, co vám život nabízí. Lenko, Petro, Báro i Karolíno, všechny jste krásné, jen se to musíte naučit prodat! A pak se váš sexuální život změní doslova z hodiny na hodinu...

Reklama

Související témata:

Načítám