Hlavní obsah

Oblečte se na večírek se značkou Halens

Reklama

Sháníte šaty na večírek, a ne a ne narazit na ty pravé? Místo zběsilého obíhání desítky obchodů zkoukněte novou kolekci značky Halens. Vyberou si milovnice klasiky i dámy, které ostře sledují trendy.

Článek

Co si budeme nalhávat, většina z vás dává přednost létu a nástupem podzimu a zimy není zrovna nadšená. Přesto se i na tomto období dá najít spousta pozitiv – třeba večírková sezona. Pokud ve vaší skříni ještě nevisí šaty, ve kterých se cítíte jako absolutní hvězda, je nejvyšší čas po nějakých kouknout. Připravené?

Nadčasová klasika i trendy kousky

Hledáte nadčasové šaty, ve kterých můžete vyrazit kdykoli a kamkoli? Pak je vaše volba jasná – „malé černé“. Černé šaty nad kolena zkrátka unosíte vždycky, jejich výhodou je také variabilita. Stačí vyměnit doplňky a všichni budou chválit váš nový model. Zásadní otázkou je, jestli pátráte po šatech dlouhých, nebo krátkých. To samozřejmě nezávisí jen na vaší postavě, ale také na tom, pro jakou příležitost šaty sháníte. Na důležité společenské akce je dlouhá varianta rozhodně vhodnější.

Černá nikdy nevyjde z módy, klasikou je i červená nebo světlá růžová

Na uvolněnou party si naopak můžete obléct svůdné mini šaty, ve kterých z vás žádný muž nespustí oči. Skvěle budou vypadat také šaty, které nejsou zdobené vpředu, ale na zádech. Chcete držet krok s módou? Určitě se porozhlédněte po peplum šatech s volánem. Nejen že vypadají úžasně, ale ještě dokážou podtrhnout krásu ženských tvarů.

Vsaďte na šaty se zajímavým detailem

Dlouhé, nebo krátké? Volba je na vás

Dbát samozřejmě musíte i na vaše proporce, zatímco štíhlá postava snese v podstatě cokoli, v opačném případě k výběru přistupujte pečlivěji. Pokud máte kila navíc, zaměřte se materiály, které jsou splývavé, ale zároveň nejsou elastické. Svědčit vám nebudou těžké látky. Větší bříško zamaskujete střihem, který je zúžený pod prsy. Širší stehna a boky pro změnu schovají áčkové střihy. O zeštíhlujícím kouzlu tmavých barev se určitě nemusíme rozepisovat.

Jako pro Popelku

Ke krásným šatům samozřejmě patří neméně okouzlující střevíčky. Černými nebo tělovými lodičkami samozřejmě nic nezkazíte, pokud se ale chcete opravdu blýsknout, projděte si boty na podpatku z kolekce Halens. Náš tip? Boty s otevřenou špičkou. K něžným šatům se potom hodí jemné páskové sandálky, které zároveň slouží jako nápadný doplněk.

Bez dech beroucích bot by nebyl žádný večerní model kompletní

Kabátky a kožíšky, které zahřejí

Společenské oblečení samozřejmě nemůžete „zazdít“ bundou, ve které běháte po městě. Vyzbrojit byste se měly stylovým kabátkem – v kurzu jsou především barevné – nebo rovnou elegantním kožíškem. Působí slavnostně, a navíc krásně zahřeje. Nejlépe vypadá v kombinaci s dlouhými splývavými šaty.

Slušet vám bude černá klasika i barvy

Kožíšek se bude hodit především k slavnostnějším šatům

Chcete se kouknout po dalších krásných modelech nebo třeba doplňcích? Podívejte se na stránky značky Halens a vyberte si z nepřeberného množství krásných kousků!

Reklama

Načítám