Hlavní obsah

Odvážná „ocvočkovaná" móda. Troufnete si?

Foto: Marie Bartošová

Ocvočkovanou módu si vyzkoušela jemná blondýnka DenisaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud držíte krok s módou, dost možná už jsou přicvaknuté na vašem oblečení. Cvočky jsou letos hitem a bez mučení přiznáme, že jsme jim propadli i my. Odvážný trend si vyzkoušela čtenářka Denisa.

Článek

Jasně, ocvočkovaná móda není pro všechny. Pokud se ale nebojíte svůj styl trochu… přiostřit, určitě do nich jděte! Inspirovat se můžete třeba modely, které pro vás nachystal stylista Dušan. Troufnete si?

Starý dobrý „křivák“

Kožená bundička a cvočky – tohle spojení se nabízí téměř samo. Denisa si ji vyzkoušela ve spojení s odvážnou metalickou sukní (také nemůžete spustit oči z rozparku?), objemnou šálou a pozor – bezprstými ocvočkovanými rukavicemi.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: bunda z umělé kůže (Topshop, 2245 Kč), sukně (Mango, 999 Kč), boty (Topshop, 2899 Kč), šála (Topshop, info o ceně v obchodě), rukavice (H&M, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Dělejte ramena

Právě ramena jsou místem, kde se cvočky objevují nejčastěji. Najít je můžete i na teplém rozpínacím svetříku. Denisa si k němu oblékla úzké kožené kalhoty a hroty zdobené kecky.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kožené kalhoty (Lindex, 4999 Kč), boty (Topshop, 2070 Kč), svetr (Topshop, 1665 Kč), košile (Topshop, 1210 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

S ocvočkovanými rameny si na vás nikdo netroufne :-)Foto: Marie Bartošová

S džínovou košilí

Třetí kombinací, kterou si stylista připravil, je džínová košile s nýty (na límečku a kapsách) spolu s koženými kraťasy a sakem. Odvážlivkyně se mohou podívat po zdobených punčocháčích.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sako (Vero Moda, info o ceně v obchodě), džínová košile (Mango, 999 Kč), kožené kraťasy (Zara, 1599 Kč), punčocháče (Topshop, 415 Kč), kabelka (Topshop, 1310 Kč), boty (stylisty)Foto: Marie Bartošová

Ocvočkovaná vesta

Ani vesta se ve vašem šatníku neztratí. S její pomocí můžete ozvláštnit klasiku v podobě džínů a trička, stejně tak ale můžete být za „drsňačku“ od hlavy až k patě. Stylista tentokrát Denisu oblékl do kovovými aplikacemi zdobené „mikči“, vesty, kožených kalhot a vysokých kozaček.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: vesta (Topshop, 1900 Kč), kožené boty (Mango, 4999 Kč), rukavice (Zara, info o ceně v obchodě), mikina (Topshop, 1450 Kč), kalhoty (Lindex, 620 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

V kombinaci kůže + nýty budete za drsňačkuFoto: Marie Bartošová

Košile pro „hodné holky“

Že jsou na vás předchozí modely moc drsné? Dejte šanci jednoduché bílé košili s několika detaily na límečku. Takovou košili můžete obléknout i k pouzdrové sukni nebo barevným kalhotám, které vybral i stylista. Kožená bunda a boty s přezkami jsou pouze dobrovolné :-).

Foto: Marie Bartošová

Na foto: košile (Mango, 799 Kč), kalhoty (Zara, 1499 Kč), bunda (Topshop, 2590 Kč), boty (Mango, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

A malá odměna za focení – šátek ProŽeny.cz by Jakub PolankaFoto: Marie Bartošová

Co vy a cvočky? Nosíte je, nebo vás tahle móda míjí? Napište nám!

Styling: Dušan Bebčák

Vizáž: Dáša Kopecká (MA-DA Makeup Network)

Reklama

Související témata:

Načítám