Hlavní obsah

Okouzlující šperky a hodinky: Nenechte si je ujít!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výstaviště v Praze-Holešovicích rozzářily šperky, klenoty, diamanty a exkluzivní hodinky z celého světa. Nechte se okouzlit touto nádherou na jubilejním 20. ročníku prestižní mezinárodní výstavy Hodiny a klenoty 2011, která probíhá od 22. do 25. září. Pořadatelem je Incheba Expo Praha.

Článek

Jde o mimořádnou příležitost, kdy si zákazníci i obchodníci mohou šperky a hodinky vyzkoušet a prohlédnout v reálu, nikoli jen virtuálně. Zdarma vám na veletrhu navíc odborníci vyčistí a vyleští vaše šperky, Puncovní úřad zase prověří bezplatně jejich pravost. Vůbec poprvé si mohou návštěvníci přinést k odbornému posouzení své diamanty. I tato služba bude zcela zdarma, a to od přední společnosti EGL, která je známá svými precizními a mezinárodně uznávanými laboratořemi na analýzu diamantů.

Specializovaná prodejní výstava Hodiny a klenoty letos navíc nabídne milovníkům tradičních, ale i super moderních hodinek mnoho lákavých novinek. Milým překvapením bude zajisté Výstava exkluzivních hodinek a šperků, mezi kterými nebudou chybět české hodinky W Pure a dále zahraniční Armand Nicolet, hanhart, Edox, Ingersoll, Casio Edifice, Casio G-Shock, Storm, Doxa, Gant, Epos, Junghans či Cerruti 1881. Přímo na veletrhu si budete moci vyzkoušet a zakoupit luxusní hodinky Bulova, Axcent of Scandinavia, Harley-Davidson, Adriatica, Jacques Lemans a mnohé další. Z české produkce oslní nabídka hodinek Martin Brož a S.T.A.M.P.S.

Špičkové modely dokonalých hodinek budou na výstavě rovněž k vidění

Mezi šperky budou k vidění nádherné kousky značek Gems Daimonds, Swarovski, Filip Horák Jewellery či Danfil Diamonds, ale také české granáty, unikátní šperky s diamanty, brilianty, perlami či s takzvanými Besednickými vltavíny. Chybět nebude exkluzivní řada dětských šperků Cutie nebo ocelové šperky Manuel. Golden letos nabídne novou kolekci šperků vyrobených ze známého muránského skla a novou kolekci Shell pearls, která naopak nabízí luxusní a elegantní řadu šperků pro nevšední příležitosti.

V Pravém křídle Průmyslového paláce předvede tradiční vystavovatel, společnost SOLITER a. s., celou škálu investičního zlata, které bude možné si přímo na výstavě zakoupit. Investovat můžete jak do gramové zlaté cihličky, tak do 12,5 kg zlaté cihly přesahující částku 12 milionů korun.

Pro přítomné dámy i pány jsou nachystány oku lahodící atraktivní módní přehlídky na téma Oděv a jeho doplněk.

Otevírací hodiny veletrhu pro veřejnost jsou čt–so 10.00–18.00 hodin, ne 10.00–15.00 hodin.

Plné vstupné je 100 Kč, studenti, důchodci 50 Kč, děti do 15 let zdarma.

Tento veletrh si prostě nemůžete nechat ujít!

Více informací najdete na www.hodinyaklenoty.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám