Hlavní obsah

On-line seznamování frčí. Zkuste to i vy!

Reklama

Nečekejte na zázrak ani na prince na bílém koni. Buďte aktivní! Najděte si životního partnera samy. Seznamte se na nejkvalitnější české seznamce ELITE Date!

Článek

Seznamování je komunikačně nejnáročnější proces. Často při něm spoléháte na osud nebo náhodu – možná právě kvůli strachu z odmítnutí nebo kvůli pocitu trapnosti. On-line seznamky rozšiřují možnosti seznámení nejen pro osoby, kterým dělá seznamování problémy, ale i pro osoby, které kvůli své pracovní vytíženosti nemají na seznamování čas.

5 důvodů, proč je ELITE Date nejkvalitnější českou seznamkou:

1. Mažou úchyly a falešné profily

Díky pravidelným kontrolám se na nejkvalitnější on-line seznamce ELITE Date nevyskytují „fake“ profily ani profily uživatelů, kteří se do seznamky registrují jen za účelem nezávazného sexu, flirtu či pro zábavu. Tím, že je komunikace na ELITE Date zpoplatněna, najdete zde pouze profily uživatelů, kteří hledají vážný vztah. Platba za prémiové členství odradí nejen ty, kteří berou seznamování jako hru, ale i zvědavce z ulice.

2. Profily nejsou veřejně přístupné

Na rozdíl od jiných seznamek nejsou uživatelské profily na ELITE Date veřejně přístupné. Nemůže si je tedy prohlížet každý, kdo se na seznamku podívá. Uživatelské profily si mohou zobrazit jen registrovaní uživatelé. Máte tak jistotu, že váš kompletní profil s fotografií uvidí pouze uživatelé, kteří mají zájem o vážný vztah!

Seznamování na internetu je nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak si najít životního partnera

3. Pravidelně čistí neaktivní profily

Seznamky bývají často plné mrtvých profilů. Na internetové seznamce ELITE Date se vám to nestane. Neaktivní uživatele totiž po 4 týdnech mažou. Najdete zde méně zaregistrovaných uživatelů než na jiných seznamkách. Zato budete mít jistotu, že komunikujete pouze s uživateli, pro které je hledání životního partnera stále aktuální.

4. Nabízí telefonickou podporu

Seznamka ELITE Date je jediná internetová seznamka, na kterou můžete napsat nebo na kterou se můžete přímo dovolat v případě, že si nebudete vědět s něčím rady.

5. Získáte členství na zkoušku zdarma

Pokud vám zpočátku stačí vědět, jak prémiová seznamka ELITE Date funguje, kolik uživatelů kterého pohlaví je zde zaregistrováno, zda se mezi novými či navrhovanými partnery nachází někdo, koho byste chtěli kontaktovat a blíže poznat, zaregistrujte se teď zdarma! Pokud budete chtít využívat všech funkcí, které ELITE Date nabízí, jednoduše si aktivujete prémiové členství nebo odemknete konverzaci s vámi zvolenou osobou.

Seznamky nejsou skladištěm zoufalců. Najdete zde podnikatele, úspěšné manažery, lékaře, bankéře či analytiky

ELITE Date je tu pro vás!

ELITE Date se nesnaží být seznamkou pro každého. ELITE Date je určena pro lidi, kteří hledají partnera na úrovni. Seznamování nebylo nikdy jednodušší. Zkuste to i vy.

Reklama

Související témata:

Načítám