Hlavní obsah

Orální sex? Dámy, takhle vám chlap začne „chutnat“!

Foto: Thinkstock

Erotické chvíle s partnerem je třeba občas trochu okořenit něčím novým!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži milují ženy, které zpracovávají pánské přirození ústy! Je to pro ně vizuální i fyzická rozkoš. Víte, jak této technice přijít na chuť? Použijte věci z lednice a spíže. Mějte vlastní pravidla hry!

Článek

Podle britské sexuoložky Tracey Cox muži řadí orální sex mezi nejoblíbenější sexuální aktivity, zatímco ženy si v něm bývají nejméně jisté. Někdy je to proto, že se jim orální sex protiví. Většinou kvůli pachu penisu, polykání spermatu či nepříjemnému pocitu dávení. Se všemi třemi „problémy“ se dá něco dělat. Zvlášť když se jedná jen o tu chuť nebo vůni.

Láska prochází žaludkem

„Pokud ženy chtějí překonat zábrany a přinést sobě i partnerovi nové erotické zážitky, mohou pyj před felací ochutit. Namáčí jej například do vaječného koňaku, a pak si pochutnávají na obojím. Mohou si s ním také míchat ledové šampaňské. Užijí si a ještě se jejich miláček začne otužovat,“ navrhuje Václav Budinský, spisovatel, básník, publicista a autor řady odborně populárních publikací ve své knize 365 způsobů milování. Bude to pro muže šok? Ano, ale v dobrém!

Proč si s chutěmi zařádit?

„Před rokem jsem potkal naprosto šílenou holku, která uprostřed sexu někam odešla,“ popisuje jednatřicetiletý Tibor s tím, že když se jeho milenka vrátila, držela v ruce hruškový kompot.

„Nejdřív jsem si myslel, že si dělá srandu, ale ona jen prohodila, že to bylo to jediný, co v mojí ledničce našla, otevřela ho a začala mi šťávu kapat na penis. Pak si to naprosto skvěle vychutnala a všechno pusou uklidila. Bylo to vážně skvělý,“ usmívá se Tibor, který od té doby podobné hrátky provozuje pravidelně. A co vy? Znáte i variantu zdobení penisu?

Foto: Thinkstock

Když mu dáte najevo, že na něj máte chuť, bude nadšenýFoto: Thinkstock

Pánský přívěsek jako dort

„Pro začátek stačí vzít šlehačku ve spreji a provést zdobení touto bílou hmotou. Muži se to pravděpodobně bude líbit, zvlášť když jeho milovaná začne lahůdku olizovat a pochopitelně nepřestane, ani když už nebude na penisu ani kapička,“ dál popisuje Václav Budinský.

Osvědčil se i med nebo džem a různé druhy sladkých sirupů (agáve, javorový, čokoládové sirupy, kterými se zdobí zmrzlinové poháry a podobně). Akorát je třeba počítat s lepkavostí a následným nepořádkem, když někde něco ukápne. Nejste na sladké? Pak se vám bude líbit další nápad…

Večeře a milování v jednom

Způsob, který zkombinuje oba výše zmíněné záměry, a ještě milence nasytí a zároveň připraví na soulož, je špagetová hostina. S tímto kreativním nápadem přišla Linda Sonntag, autorka příruček pro dospělé.

Ta radí vzít papírový talíř, uprostřed vystřihnout díru pro penis a varlata, nasadit na ztopořený stožár a zasypat ho ještě teplými špagety promíchanými s olivovým olejem. (Tedy recept na způsob aglio olio, ovšem bez česneku. Ten by při orálních hrátkách překážel.) Způsob konzumace je smyslný. Špageta po špagetě se částečně povytáhne, obkroutí okolo penisu, a teprve až pak vsrkne do úst. (Žena krmí muže podle svého uvážení.) Penis je tedy ozdoben, ovoněn a ochucen. Ale neohrožuje to zdraví?

Foto: Thinkstock

Na co se vám sbíhají sliny? Tipujeme, že spíš na špagety nebo čokoládu než ...psst!Foto: Thinkstock

Bezpečnostní opatření

U některých potravin, které obsahují mentol, může vzniknout „pálivý problém“, takže pokud experimentujete například s likéry, prvotně proveďte test snášenlivosti. Malé množství nakapejte na penis a vyčkejte aspoň 10 minut na reakci. Pokud pyj bude v jednom ohni, příště už budete vědět, že tudy cesta nepovede. (Ale jestli si muž chce zatančit kozáčka, můžete použít i chilli...) Jinak se není čeho bát.

V případě, že budete chtít vylepšit i kvalitu ejakulátu, zaměřte se na jeho „ochucování“ několik hodin před milováním. „Nekrmte milence ničím agresivním. Zkuste třeba těstoviny nebo brambory,“ prozradila sexuoložka Tracey Cox v publikaci Žhavý sex. Mimochodem, nejen ona přeje při sexu dobrou chuť!

Foto: Archiv firem

Probuďte v něm ještě větší touhu a nechte se inspirovat naším sexy erotickým prádlem!Foto: Archiv firem

A jak to máte vy? Kombinujete jídlo a sex? Zdobíte něčím partnerovo pohlaví, nebo vám to přijde nechutné?

Reklama

Načítám