Hlavní obsah

Osvědčení pomocníci pro vaši krásu

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena může být krásná, když ví, jak o sebe pečovat. Pokožka i vlasy si zaslouží speciální přípravky a pomůcky, jedině tak se dočkáte těch nejlepších výsledků.

Článek

Na trhu existuje spousta pěsticích přípravků. Dáme vám pár tipů, na které se můžete zaměřit, protože dokonale podtrhnou vaši přirozenou krásu.

Pečujte o sebe s kosmetikou z Mrtvého moře

Značka Sefiros mimo jiné nabízí kvalitní peelingová mléka mnoha vůní. Obsahují jemné mikročástice, které dokonale pečují o pokožku. Peelingové mléko patří do řady Beauty Body Minerals, která zahrnuje produkty vyrobené z darů Mrtvého moře. Jejich blahodárné účinky tak poznáte doslova na vlastní kůži doma v koupelně. Vyzkoušet můžete například Sefiros peelingové sprchové mléko Granátové jablko, Orchidej nebo Mango.

Beauty Body Minerals

Marulový olej – tajemství krásy marockých žen

Přírodní oleje se v poslední době staly hitem v kosmetice. Používají se na pokožku i vlasy. Jsou velmi příjemné a mají prokazatelné účinky. Jedním z těchto zázraků přírody je nepochybně marulový olej, který přináší značka Sefiros. Jde o 100% olej vyrobený z plodů afrického marulového stromu. Pro místní obyvatelstvo je téměř posvátný a jeho plody jsou vyhledávanou pochoutkou slonů.

Marulový olejse na trhu objevil teprve nedávno. Je 100% přírodní a lisuje se v Indii. Evropané prozatím ještě odhalují jeho fantastické účinky, africké ženy jej však ve jménu krásy používaji již po staletí. Značka Sefiros zařadila tento produkt do kosmetické řady Sefiros Beauty Oils a rozhodně stojí za vyzkoušení.

Marulový olej

Velkou výhodou je všestrannost marulového oleje. Můžete jej použít nejen na pokožku, ale také na vlasy. Má regenerační a vyživující účinky, je velmi příjemný a nezanechává mastný film, protože se velmi rychle vstřebává.

Dokonalé nalíčení jako tečka na závěr

Nejste spokojené s nabídkou kosmetických štětců a nemůžete najít ten „pravý“? Inspirací by se mohla stát značka Sefiros, která je přímo mistrem ve výrobě těchto kosmetických pomůcek. Společnost Sefiros doslova láme bariéry mezi kvalitou a cenou. Přináší cenově dostupné produkty, které splní veškeré vaše požadavky, a hlavně vydrží. Sefiros štětce se vyznačují neuvěřitelnou hebkostí a přesností.

V portfoliu značky Sefiros najdete také štětce na tvářenku. Pokud se vám zamlouvá přírodní materiál, můžete vyzkoušet štětec z řady Sefiros Red Wood, který přitahuje pozornost originálním designem. Kvalitní a jemně střižená vlákna zajistí precizní nalíčení. Za pozornost stojí také oboustranný kosmetický štětec Sefiros Duo. Z jedné strany je štětec určený na make-up a z té druhé na tvářenku.

Kosmetické štětce Sefiros

Jestli dáváte přednost spíš kovovému provedení, pak vás jistě osloví série kosmetických štětců Sefiros Silver. Rovněž zahrnuje štětec na tvářenku, který už na první pohled působí mimořádně elegantně a seriózně.

Kosmetické štětce značky Sefiros vynikají hi-tech vlákny, vyrobenými v zemích Evropské unie. Můžete se tedy spolehnout na tu nejvyšší kvalitu. Jsou na profesionální úrovni a zajistí dokonalé nanesení make-upu i tvářenky. Opravdu stojí za to.

Už jste vyzkoušeli některý z produktů značky Sefiros? Který z nich vás zaujal nejvíc? Vaše pokožka i vlasy si zaslouží tu nejlepší péči. Sefiros vám ukáže, jak na to.

Reklama

Související témata:

Načítám