Hlavní obsah

Outfity pro dámy (nejen) ve zralém věku: Takhle sluší Iloně (59)!

Foto: Eva Malúšová

Péče stylistky a vizážistky si užívala čtenářka Ilona. Chcete se focení zúčastnit i vy? Kontakt najdete pod článkem!Foto: Eva Malúšová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ležérní sestavy pro všední dny i elegantní večerní varianty. Čtenářka Ilona, která za rok oslaví šedesátiny (ano, opravdu!), si vyzkoušela obojí. Tipy stylistky Šárky se nicméně můžete inspirovat i vy!

Článek

Ať už spadáte do podobné věkové kategorie nebo jste o dekádu mladší (případně starší), věříme, že si mezi následujícími tipy najdete to své. Nemusíte přitom hned skupovat kompletní modely, inspirovat se můžete i použitými barvami nebo jednotlivými kombinacemi. Pozornost zaměřte také na doplňky a boty.

Oblíbený denim jinak

Nedáte dopustit na oblíbené džíny? Pokud se chcete vyhnout nudě, spárujte je s krásnou halenkou a klidně i vestou v prodloužené délce. Komplet ozvláštní také barevné boty na podpatku.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: halenka (Marks & Spencer, 899 Kč), džíny (Promod, 799 Kč), vesta (Marks & Spencer, 1099 Kč), boty (Tally Weijl, 799 Kč), náramek (Lindex, 199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Módní overal

Je nadčasový, lichotí ženské postavě a nemusíte dlouze přemýšlet, co k němu. Pokud vám v šatníku nevisí alespoň jeden overal, doporučujeme zjednat nápravu. Co říkáte na tuto sněhově bílou variantu? Dobře vypadá ve společnosti podpatků, stejně tak k němu ale můžete obout i jemné sandálky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Marks & Spencer, 2999 Kč), kabátek (Marks & Spencer, 2699 Kč), kožené boty (Baťa, 1899 Kč), náušnice (Lindex, 399 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Prahnete po novém overalu? Vyberte si!Foto: archiv firem

Černobílý (módní) svět

Nemůžete se rozhodnout, ke které z barev se přikloníte? Využijte je obě. Kontrast černé a bílé nevychází z módy, stejně jako pruhy. A pozor, chybět by vám neměly ani boty v tělovém odstínu. Zvolte je ve chvíli, kdy si nebudete jisté volbou obuvi. Tento pár se totiž hodí úplně ke všemu.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 2099 Kč), boty (F&F, 599 Kč), náramek (Lindex, 179 Kč), náhrdelník (Lindex, 499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

„Tělovky“ se hodí ke všemu. Forma a výška podpatku je čistě na vásFoto: archiv firem

Výrazné kalhoty

Až budete mít naopak náladu na barvy, osmělte se a vyberte si kalhoty v oblíbeném odstínu. Váš šatník spolehlivě rozzáří!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: halenka (Lindex, 899 Kč), kalhoty (F&F, 529 Kč), boty (Baťa, 999 Kč), kabelka (Tally Weijl, 699 Kč), náhrdelník (Lindex, 189 Kč)Foto: Eva Malúšová

Ležérně a stylově

Jak skloubit pohodlí a styl? Třeba takto. Závěrečnou sestavu stylistky Šárky tvoří světlé džíny, barevný top a pohodlné měkké sako. Nechce se vám chodit celý den v podpatcích? Vklouzněte do obdobných placatých bot.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: džíny (Marks & Spencer, 899 Kč), halenka (Lindex, 699 Kč), sako (F&F, 999 Kč), boty (Tally Weijl, 529 Kč), kabelka (Promod, 799 Kč)Foto: Eva Malúšová

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Načítám