Hlavní obsah

Oživení sexu: Nechte si naplácat!

Foto: Thinkstock

Jedno plácnutí ještě není spankingFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poplácání po pozadí může být součástí něžné předehry. Vyhrnutí sukně a plesknutí na zadeček je pro mnohé muže i ženy velmi vzrušující záležitostí! Víte, že tahle samostatná erotická disciplína má svůj název a pomůcky? Jaké že si na spanking obstarat? A proč se těšit na Velikonoce?

Článek

Už se vám taky stalo, že partner neodolal pohledu na váš zadeček a znalecky mu uštědřil láskyplné plesknutí, které se nedalo považovat za bolestivé? Spíš sexy... Ale když už u toho zhýrale pronese: „Zlobíš, teď dostaneš na zadek," je na novou sexuální praktiku, o které jste jen slýchávala, zaděláno. Nemusíte být „divná", aby se vám líbila, i když důvody pro její provozování jsou různé.

„Miluju to a rád se na to dívám jen tak na internetu. To plesknutí biče o holou kůži, zarudnutí zadečku, vzdechy partnerky. Je to k nakousnutí,“ popisuje své pocity z erotického výprasku neznámý bloggař, který uvádí, že svoji milenku konečně hodlá požádat o reálnou zkušenost – formou něžné hry na zlobivou žákyni, kterou je třeba zkrotit. Třeba se jí to zalíbí…

Foto: Thinkstock

Pomůcky si můžete koupit v sexshopuFoto: Thinkstock

Au, ta sedla, miláčku!

Dostat od partnera na zadek, stydké pysky či vnitřní strany stehen má svůj konkrétní název – spanking. Jedná se o BDSM praktiku (zkratka pocházející z angličtiny souhrnně označuje sexuální aktivity, během nichž je jeden partner nadřazen druhému) prováděnou v rámci sexuálního setkání. Spanking vychází z psychické a fyzické stimulace neboli dráždění erotogenních částí těla za podpory psychologie – navození atmosféry podvolením se (submitivitou).

Zní to možná hrozně, ale mezi takové „bicí domácí hry“ může patřit například služka nachytaná při krádeži, policistka kárající neposlušného řidiče, drzá školačka odmítající poslušnost svému učiteli… Když si opatříte odpovídající kostým, zcela jistě se do role dominy nebo podřízené vžijete raz dva! A pak?

Výprasky mohou být lehké, hravé, ba přímo symbolické nebo intenzivní i bolestivé – jak je komu libo. „Bolest však má předem určená pravidla. Musí být nepříjemná, ale nikoliv nesnesitelná,“ uvádí sexuolog Petr Weiss. Takže kromě předchozí domluvy obou partnerů, jak bude takový akt probíhat, záleží i na výběru vhodné pomůcky. A že jich na českém trhu (v sexshopech) je!

Kolik stojí pomůcky?

Červený zadek? Svítí na dálku!

Střet obnažené pokožky a šlehajícího předmětu se neobejde bez zarudnutí a stop. Některé vymizí po pár hodinách, druhé si dávají na čas i několik dní, neboť kvůli rákosce nebo větvičce je zásah do kůže hlubší. I s tím se musí dopředu počítat. Zvlášť když vysvitne sluníčko a nastane čas nošení krátkých sukní nebo dojde na návštěvu aquaparku pouze v plavkách. Ne každý by musel vaši vášeň z předchozí noci pochopit…

Jinak se ale nedá spankingu v té jemnější a něžnější formě nic vyčítat. Koneckonců od Velikonoc a pomlázek je k erotickému naplácání v soukromí jen krůček. Tak si půjčte to smotané vrbové proutí s pentlemi a naplánujte pořádně divokou jízdu. Nějakou tu malou ránu na zadek si určitě váš partner zaslouží. Nebo ne?

Reklama

Související témata:

Načítám