Hlavní obsah

Panic David? My ho chceme!

Foto: shutterstock.com, archiv čtenáře

O Davida je zájem! Nevěříte?Foto: shutterstock.com, archiv čtenáře

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třicetiletý David, který na našich stránkách přiznal, že je stále panic, protože je při výběru partnerky opravdu náročný, svými názory pořádně píchl do vosího hnízda! Zdaleka ne všechny čtenářky ale jeho nároky a představy o životě popuzují.

Článek

Davide, jsi velice sympatický muž a moc ti držím palce. Velice mnoho nabízíš, proč nechtít stejně? Máš pravdu, svým způsobem hledáš zázrak. Ale neříkám, že taková neexistuje. Znám jednu slečnu, která splňuje tvoji stěžejní podmínku, ještě nepoznala fyzickou lásku. Žije v Brně, je jí 25 let a pracuje jako ošetřovatelka na oddělení dlouhodobě nemocných. Je trošku baculatější postavy, avšak dala se na fitness a s tímto problémem bojuje. Je to člověk, který potřebuje oporu a také někoho, kdo ji bude usměrňovat. Pokud by tě tato kombinace zaujala, ráda ti na ni dám kontakt.

Nejsem ideál, nesplňuji tvoje kritéria, ale fandím ti. Potkat tě před dvěma měsíci, myslím, že bychom si měli hodně co říct. Měla jsem podobné názory a sny, ze kterých jsem však byla probuzena. Je mi 27, mám VŠ a ještě v létě jsem byla panna. Moje zásady byly pevné a nikdo mi je nevymluvil. A proč jsem se milovala? Protože jsem věřila, že to bude navždy. A věř mi, že kdybych to tak necítila, nikdy bych to neudělala. Bohužel druhá strana to viděla jinak a já neměla ani tušení. Teď jsem svedená a opuštěná. Moje ideály a sny vzaly za své a co je nejhorší, že už ani nesním, bohužel. Nechci ti brát iluze, život je záludný a taky strašně krátký. Já už nevěřím, tobě fandím.

Foto: shutterstock.com

Našly se i souhlasné a chápavé reakceFoto: shutterstock.com

Musím říct, že je to odvaha, takhle se přiznat. Ale asi jsi nenašel jiný způsob. Chci tě podpořit a povzbudit! Nemyslím si, že taková žena, co hledáš, neexistuje. Já jich pár znám a není jich zase tak málo. A co se tvých názorů či požadavků týče, mám je podobné. A taky mnohdy čelím neporozumění, ale vůbec mi to nebere naději, protože vím, že stejně vyhraju. Přeji ti moc štěstí v hledání, věřím, že jednou najdeš.

Přestože jsem v životě ani zdaleka nezažila všechno a hodně toho mám před sebou, neboť je mi devatenáct, tenhle článek mě tak mile překvapil, že musím odpovědět. Takovýto názor na život se dnes jen těžko hledá.  A navzdory názorům v diskusi musím říct, že to vůbec není nějaký zastaralý a konzervativní přístup, ale naopak velice vyzrálý.  Ano, je nás málo, kteří takto přemýšlíme. I já mám pocit, že trvalé hodnoty jako přátelství, láska, upřímnost a čestnost dnes jaksi vymizely. Od partnera očekávám hlavně pochopení a možnost popovídat si. Co se týká těch nepolíbených žen, tak to musím přiznat, nejsem jedna z nich. Mám už čtyři roky jednoho partnera a čekala jsem dlouho, než jsem měla jasno v tom, že on je ten pravý.

A my jen dodáváme, že všechny vaše dopisy a žádosti o zprostředkování kontaktu Davidovi rádi předáme.

Reklama

Související témata:

Načítám