Hlavní obsah

Pečujete o své prádlo správně? V Miele vědí, jak na to!

Foto: Miele.cz

Miele, to je dokonalá a efektivní péče o prádloFoto: Miele.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokonalá péče o prádlo nemusí být velká věda. Potřebujete hlavně skvělou pračku. Miele ji má!

Článek

Jaro je tu! Všichni chceme být krásní, voňaví, svěží, sexy. Staráme se o pleť, neváháme utrácet za kosmetiku i zákroky plastických chirurgů. Pečujeme stejně dobře o oblečení, které ve výsledku z větší části hýčkané tělo zakrývá? Pračky Miele jsou šampiony v dokonalé péči o vaše prádlo. Ne nadarmo vítězí ve spotřebitelských testech i průzkumech spolehlivosti tak často. Známe 5 důvodů, proč nastal čas si je pořídit.

1. Pračky Miele jsou testovány na životnost až 20 let!

V Miele během vývoje produktů přísně testují kvalitu a životnost. Pračky například perou 10 000 hodin, během kterých proběhne zhruba 5000 různých programů. Při běžném použití to odpovídá přibližně 5 programům týdně s průměrnou délkou 2 hodiny – přes 20 let.

Foto: Miele.cz

Pračky Miele - testováno na životnost až 20 letFoto: Miele.cz

2. Jedinečný design odolá dětem, ženám, mužům i domácím mazlíčkům

Miele smaltuje čelní stěnu všech praček, sušiček i praček se sušičkou. Vysoce kvalitní email je odolný proti poškrábání, korozi, působení kyselin a louhů, snadno se čistí a je barevně stálý.

Foto: Miele.cz

Miele myslí na bezpečnost všechFoto: Miele.cz

3. Jsou úsporné, tiché a „netančí“

Nerezová prací vana je velmi stabilní díky čtyřem pružinám, speciálním tlumičům a závažím z litiny. Systém Miele eliminuje opotřebení, je tichý a má dlouhou životnost. S Miele už na pračce nejezdíte, jen perete! To vše s ProfiEco motorem v energetické třídě A+++.

4. Jednoduše se obsluhují, jsou šetrné k prádlu při dokonalém výsledku

Obsluha jedním otočným voličem s ovládáním DirectSensor, voštinový buben šetrný i k nejjemnějšímu prádlu, 1400 otáček pro dokonalé odstřeďování. Systém CapDosing umožní pohodlně řešit speciální programy pomocí předdávkovaných kapslí Miele. Stačí je vložit do přihrádky na aviváž. Přístroj v optimálním okamžiku zajistí dávkování obsahu, přičemž vše proběhne zcela automaticky. Máte na výběr z několika speciálních pracích prostředků i aviváží a Booster pro silně znečištěné prádlo.

Foto: Miele.cz

Funkce CapDosing zajistí perfektní péči o vaše choulostivé textilie. Pohodlně!Foto: Miele.cz

5. Získáte kvalitu, která vám nezruinuje peněženku

Nezapomeňte, že platné pořekadlo praví, že nejste tak bohatí, abyste si mohli kupovat levné věci. V limitované edici teď pořídíte pračku Miele W1 CLASSIC WDB020 ECO za 19 990 Kč.

S jarem platí dvakrát, že šaty dělají člověka. Tak jim dopřejte stejnou péči, kterou věnujete sami sobě. Tu nejlepší. Zavítejte do světa jedinečného designu, skvělé funkcionality, nekompromisní kvality a dlouhé životnosti. V Miele totiž vyrábějí pračky bezmála 110 let a věřte, že jim to jde skvěle. Zkrátka nadešel čas pořídit si Miele.

Načítám