Hlavní obsah

Pevnější bříško i zadeček? Známe účinné cviky na ven

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechce se vám letní dny trávit stále někde zavření – ať je to v práci, doma či v tělocvičně? Zkuste změnu. Vyrazte cvičit ven! Je jedno jestli do parku nebo na zahradu. Naši sestavu zvládnete kdekoli!

Článek

Krásných teplých dnů nikdy není nazbyt, a promrhávat volné chvilky v uzavřené budově je tak věčná škoda. Vyrazte proto do přírody, dejte si svižnou procházku nebo jogging a svoji sportovní aktivitu zpestřete cvičební sestavou, která vám zabere jen pár minut, ale přitom posílí celé tělo!

„Připravili jsme komplexní sestavu, kterou si můžete zpestřit cvičení nejen venku, mezi vaší běžeckou tratí, ale i na zahrádce nebo jednoduše, kdekoli budete mít chuť. Sestava je vhodná na posílení svalů na pažích, a to bicepsů i tricepsů, zádových a mezilopatkových svalů, břišních svalů a svalů na nohou, tedy lýtek i stehen,“ uvádí Tereza Semrádová, zakladatelka a trenérka Pohybového studia Fascinace.

Tak co vy na to? Půjdete si zacvičit ven? Každopádně pro všechny tu máme ještě cviky pro pevná stehna a hýždě a také 5 extra účinných cviků.

Reklama

Načítám