Hlavní obsah

Plánujete hypotéku? Nezapomeňte si založit stavební spoření

Foto: ČSOB, Stock Photo Secrets

Spoření na rekonstrukci i pro děti Foto: ČSOB, Stock Photo Secrets

Aktualizováno

ČSOB Stavební spořitelna přináší revoluci do stavebního spoření. S novým Stavebkem bez limitů nemusíte přemýšlet nad omezením cílové částky při uzavírání smlouvy, ani nad vstupním poplatkem. S Liškou jednoduše si tak založíte spoření tehdy, kdy se to nejvíce hodí vám. A bez starostí.

Článek

Ceny nemovitostí v Česku trvale rostou a komplikují dostupnost bydlení. Češi přesto mají o koupi vlastního bydlení mimořádný zájem. Kvůli trvale rostoucím cenám nemovitostí může být nedocenitelným pomocníkem na cestě k vysněnému bydlení stavební spoření. Díky ČSOB Stavební spořitelně, jedničce na českém trhu, je to nyní ještě jednodušší.

V rámci Stavebka bez limitů vám totiž nabízí hned dva nové klíčové benefity – stavební spoření si sjednáte bez vstupního poplatku a zároveň bez omezení cílové částky, a to až do výše 5 000 000 korun. Zájemci o stavební spoření tak můžou zapomenout na dosavadní povinnost platit založení 1 % z cílové částky uvedené ve smlouvě, jak tomu bylo doposud.

„Stavebko bez limitů dává našim klientům možnost si stavební spoření založit kdykoli se to nejvíce hodí jim, bez čekání na výhodnější a časově omezené akce. Díky tomu, že podmínky platí pro jakoukoli cílovou částku až do 5 milionů korun, lze produkt bez starostí využívat k dlouhodobému spoření. Hodí se tak nejen pro rodiny, které spoří na své vlastní bydlení, ale i jako spoření pro děti,“ vysvětlil Jiří Feix, předseda představenstva Hypoteční banky a ČSOB Stavební spořitelny.

Foto: ČSOB, Stock Photo Secrets

Ačkoli cena nemovitostí stále roste, Češi touží po vlastním bydlení Foto: ČSOB, Stock Photo Secrets

Spoření na rekonstrukci i pro děti

Češi si stavební spoření oblíbili nejen kvůli možnosti získat garantovanou státní podporu až 2 000 korun ročně. Pomyslné prasátko s naspořenými penězi pak často rozbíjejí ve chvíli, kdy se chystají koupit vlastní bydlení, nebo touží po rekonstrukci bytu či nové kuchyni. Pokud koupi ani rekonstrukci neplánujete, po šesti letech je možné úspory našetřené v rámci stavebního spoření vybrat na cokoli – ať už je to nové auto, nebo třeba výlet k moři.

„Výhodou stavebního spoření je jeho stabilita a odolnost vůči vnějším vlivům. I pro jeho bezpečnost je u Čechů tak oblíbené a představuje pro ně první krok k vlastnímu bydlení. Jen s Liškou už lidé uzavřeli přes 8 milionů smluv,“ doplnil Jiří Feix.

Stavební spoření je jeden z nejstabilnějších a nejbezpečnějších produktů určených ke spoření. Stavebko bez limitů od Lišky nabízí zhodnocení až 3,5 % ročně po šesti letech spoření¹. Pravidelně tak poráží inflaci a nabízí zajímavý výnos a zhodnocení vašich úspor. Vklady klientů jsou navíc pojištěny až do výše 100 000 eur.

 ¹ Při základní úrokové sazbě z vkladů dle aktuální tarifní varianty a dále při získání maximální státní podpory 2 000 Kč ročně dle zákonných podmínek, úrokového bonusu dle podmínek bonusového programu, tj. při dodržení 6leté doby spoření, cílové částce 150 000 Kč, měsíčním vkladu 1700 Kč, včetně poplatků za vedení účtu, bez odečtení daně z výnosů. 

Reklama

Načítám