Hlavní obsah

Plesová sezona začíná: Rychlonávod, jak uvázat muži motýlka i kravatu

 

Reklama

Jestli vaši muži, otcové a synové doteď nosili motýlka na gumu a kravatu mají vždy neupravenou, je čas to změnit. Sezona večírků, plesů a jiných společenských událostí se blíží a tyto doplňky jsou nejen žádané, ale navíc velmi slušivé. Naučíme vás i vašeho partnera, jak na to. A je to jednodušší, než jste si mysleli.

Článek

Jakmile se začne blížit sváteční čas, s kulturními akcemi, plesy se vždy roztrhne pytel a i ti nejsportovněji založení muži musejí občas do obleků a společenských oděvů. Jenže spousta z nich stále tápe, co se týče vázání motýlků i kravat a vůbec by nebylo na škodu, abyste jim, vy, jejich partnerky, ukázaly, jak se to dělá.

A vám (či rovnou vašemu muži) ukáže, jak na to, moderátor Vojta Novotný, který přijal naši výzvu – naučit se uvázat tyto dva doplňky pánského obleku ve videu. „Ačkoliv to pro mě byla naprostá premiéra, zavázat si obojí sám bez pomoci a ještě před kamerou, je takové vázání motýlka a kravaty v podstatě nezbytná znalost pro každého muže, který chce ve společnosti působit elegantně a upraveně,“ uvádí moderátor spokojeně.

Jak můžete vidět ve videu, uvázat motýlka a kravatu pro něj rozhodně nebyl takový oříšek, jak se zpočátku zdálo. Proto se toho nemusíte bát ani vy ani váš muž – stačí chvilka trpělivosti u zrcadla a máte letos hotovo. A pokud stále váš drahý váhá, zda má cenu se tyto úkony vůbec učit kvůli pár akcím, máme pro vás malé lmotivační lákadlo, které mu můžete prozradit. Jak mnohé výzkumy praví, pro ženu není nic tak sexy, jako rozvazování motýlka nebo právě kravaty. Tak co, dámy a pánové? Jdete do toho letos s námi?

Děkujeme obchodu Le Premier Černá Růže za poskytnutí prostoru k natáčení. Na Příkopě 853/12, 110 00 Praha 1; lepremier.cz

Tak co, už vám to jde?

Reklama

Související témata:

Načítám