Hlavní obsah

Plus size inspirace na léto: Křivky nemusíte halit do beztvarého oblečení!

Foto: Eva Malúšová

Oblečení si můžete prohlédnout na krásné plus size modelce Anně CaldrovéFoto: Eva Malúšová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na beztvaré oblečení a nudu! Stylovou letní módu si můžete dopřát i v případě, že vaše konfekční velikost nezačíná trojkou. Důkazní materiál jsme připravovali s plus size modelkou Annou.

Článek

Nenechte se odradit ciframi ani písmenky. I s plnější postavou můžete mít šatník plný zajímavých kousků. A ano, může v něm viset i pouzdrová sukně, květinové šaty nebo zářivě žluté sako.

Sukně s velkým S

Pokud si nechcete hrát celý život na schovávanou, klidně svoje plné tvary přiznejte! To, že by pouzdrové sukně slušely jen super štíhlým ženám, je totiž mýtus (taková Kim Kardashian je povýšila na svou hlavní zbraň). Hlídejte si jen bříško – pakliže právě s touto oblastí zápasíte, přizvěte si na pomoc stahovací kalhotky nebo body, které perfektně srovná siluetu. A pozor, pokud zvolíte stejně jako stylistka sukni v délce pod kolena, nazujte podpatky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top (F&F, 329 Kč), sukně (F&F, 599 Kč), semišové boty (H&M, 1499 Kč), sluneční brýle (Guess, 2390 Kč), kabelka (F&F, 329 Kč), prsteny (H&M, 299 Kč/set)Foto: Eva Malúšová

Jděte na to zlehka

Lehoučké materiály přijdou v létě vhod. A co víc, splývavé látky, které neobkreslí každý záhyb, jsou pro plné tvary ideální. Přestože jsme modelku oblékli do celého kompletu, pořídit si samozřejmě můžete i samostatný top, nebo naopak kalhoty, které se dají spárovat s jednoduššími vršky. Přimlouváme se i za klobouk – výrazné doplňky pomohou každé módní sestavě!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Marks & Spencer, 1499 Kč), top (Marks & Spencer, 1299 Kč), boty (H&M, info o ceně v obchodě), klobouk (H&M, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Klobouk dodá vašemu outfitu na zajímavostiFoto: archiv firem

Z říše rostlin

Pokud na vás květinové potisky fungují jako magnet, pořiďte si s nimi alespoň jedny šaty. Ty pouzdrové s klasickým černobílým potiskem unosíte i do společnosti. Nazujte k nim boty na podpatku (ideálně barevné) a velkou kabelku vyměňte za menší formát nebo rovnou psaníčko. Úspěch zaručen!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Marks & Spencer, 1199 Kč), kabelka (Guess, 3490 Kč), boty (Aldo, 2599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Barevné boty přitahují pozornost. Které se vám líbí nejvíce?Foto: archiv firem

Důraz na pas

Ženským křivkám lichotí sukně, které vyzdvihují pas. Pozor, důležitý je nejen střih samotné sukně, ale i materiál. Pakliže zvolíte sukni i top černobílý, klidně přidejte barevné sako, kabelku nebo (a) boty.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Marks & Spencer, 1299 Kč), top (Marks & Spencer, 599 Kč), sako (F&F, 829 Kč), boty (Aldo, 2399 Kč), kabelka (Guess, 3100 Kč)Foto: Eva Malúšová

Nepřehlédnutelné odstíny

Chcete vaši módní sbírku rozšířit o nové šaty? Nebojte se do kabinky odnést modely ve výrazných barvách. Červené šaty, které si vyzkoušela modelka Anna, mají navíc rafinovaný zavinovací střih, který bude svědčit i dámám s plnějším středem těla.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (F&F, 929 Kč), body (Marks & Spencer, 899 Kč), semišové boty (H&M, 1599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Načítám