Hlavní obsah

Po čem muži o Vánocích opravdu touží? Víme to!

Foto: thinkstock

Muži mají také svá přáníFoto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy, dámy, slečny, máte přehled o tom, po čem muži touží, když jsou Vánoce? Vyzpovídali jsme 8 mužů, kteří ve svých tužbách mají jasno! Odhadnete, co se jim v tenhle sváteční čas honí hlavou?

Článek

Vánoce, Vánoce přicházejí… Je smutný, otrávený, zamyšlený nebo protivný? Pak se mu asi neplní tajná přání! Jaká? Těchto osm věcí si přeje každý muž!

1. Chvilka ve dvou

„To, co chceme k Vánocům letos, další rok a vlastně každý rok, je sex. Je to zábavné, cenově dostupné a ženská kvůli tomu nemusí lítat po obchodech nebo se producírovat s velkou červenou mašlí na hrudníku,“ krčí rameny Luboš a dodává: „Ovšem potěší i cokoli, co nespadá do stereotypu. Jenže řekněte ženské pár dní před Štědrým dnem, že chcete jet někam na výlet! Co odpoví? Že nestíhá a nemá čas. Ono se dneska nedá cukroví koupit?“ ptá se s ironií v hlase skladník.

2. Pa, pa, zlatíčka!

„Miluji svoje děti a samozřejmě s nimi chci trávit vánoční svátky, ale jako většina moderních tatínků taky potřebuji voraz. Moje přání? Poslat děti daleko od domu, aby aspoň 36 hodin byl klid,“ zasněně vzdychá řezník Adam, podle kterého se tahle chvilková svoboda vyrovná luxusnímu daru!

Foto: thinkstock

Představa odpočinku od dětí je občas velmi lákavá i pro tatínkyFoto: thinkstock

3. Umírněnost? Ano, prosím!

„Přání každého muže ke konci roku je jasné,“ myslí si Štefan. „Nechce, aby jeho žena šílela z těch všech příprav, úklidů a chaosu. Její nervozita se přenáší na ostatní a chlap má chuť prásknout do bot a radši odjet někam k moři na last minute. Tak se dostat mimo palebnou linii, ve které ještě musí s tou veškerou šaškárnou pomáhat. To mi připomíná, že dneska asi radši půjdu na pivo,“ předpovídá tradiční sled událostí dispečer z Moravy.

4. Plné břicho? Šťastný muž!

„Po čem muži touží? Tak vám řeknu naprosto přesně. Plná lednice, plná basička, aspoň jedna lahev kvalitního, svátečního pití a pár kousků oblíbeného cukroví. Je to moc? Nebo málo? To fakt nevím, ale každopádně to udělá radost,“ jednoznačně vyslovuje svoje vánoční přání Martin, zaměstnanec kurýrní služby.

5. Pokec s kamarády

„Jen pár hodin úniku od vánočního shonu, pokafrat si s kámošem o tom, jak to letos zase nezvládá, vypít si u toho pivko a v tom nejlepším případě se kouknout na nějaký fotbalový zápas v televizi. Takhle si normální mužský představuje Vánoce,“ přitakává truhlář Pepa. A i další muž má o svých touhách jasnou představu...

Foto: thinkstock

Učte se dělat si opravdovou radostFoto: thinkstock

6. Osobní radost

„Všichni očekávají, že je obdarujete, a pokud možno něčím skvělým. Kdo ale v tomhle směru myslí na nás? I chlap je jen člověk, který si potřebuje nutně udělat nějakou radost, aby z toho přetlaku uspěchaného roku nezešílel,“ krčí rameny středoškolský učitel Víťa s tím, že rozhodně nepovažuje za prohřešek, když si aspoň občas koupí něco jen a jen pro sebe.

7. Žádné vyptávání!

„Já vám řeknu, jak vypadá deprese, a co bych ke konci chtěl,“ horlivě se nadechuje designér Ivo. „Když se žena, děti, rodiče, sourozenci a všichni ostatní neustále dokola ptají, jestli už pro ně máte koupené nějaké dárky. I když to my muži necháváme na poslední chvíli, chceme si to udělat po svém a chceme na to mít klid. To vyptávání je tak demotivující! Dejte nám pokoj,“ vzkazuje všem zvědavým rodinným příslušníkům. To ale není nic proti osmému přání všech českých mužů.

8. Třináctý plat

„Dnešní požadavky na standardní Vánoce jsou hrozné. To jsou samé tablety, televize, parfémy,“ stěžuje si Karel. „Pokud na to je, tak prosím, ale já nekradu, proto by mne potěšily peníze, ty bych si opravdu přál, protože vidět zklamání svých nejbližších je to nejhorší, s čím se o Vánocích můžete setkat,“ domnívá se úředník.

A co si o Vánocích přeje váš muž, tušíte to vůbec?

Načítám