Hlavní obsah

Počátek týdne přeje novým začátkům, tak je nepropásněte. Více v horoskopu!

Foto: Dima Sidelnikov, Shutterstock.com

V čem vás čekají v tomto týdnu nové záčátky? Přemýšlejte!Foto: Dima Sidelnikov, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počátek týdne přeje novým začátkům. Ať se rozhodnete změnit práci, bydlení, nebo začít studovat, řiďte se tím, co vy osobně považujete za nejlepší. Jakmile se začnete spoléhat na někoho jiného, z výsledku budete zklamaní, protože nebude odpovídat vašim představám.

Článek

Na přelomu října a listopadu vás čeká spousta náhodných setkání, a hlavně seznámení s energickými lidmi, o nichž se patrně budete domnívat, že by mohli být pohonným motorem pro váš život.

Nicméně u všeho bude asistovat retrográdní Uran, takže s nimi raději nepočítejte, což se týká i srdečních záležitostí! Bleskově se dokážete pro něco nadchnout nebo se šíleně zamilovat na první pohled, ale stejně rychle vaše nadšení odezní. Bylo by to tedy jen plýtvání časem, energií i city.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Čas přeje větším investicím a finančním transakcím, což se týká i nákupu či prodeje nemovitostí, zejména v aukcích. Když vás ale napadne změnit studijní obor, případně vyjet pracovat za hranice, neunáhlete se. Budete totiž vycházet z neověřených informací, které by se ve finále ukázaly jako mylné, a z cesty do světa byste se vrátili s nepořízenou.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Neodmítejte pokus o smír a dohodu s lidmi, s nimiž jste se v minulosti rozkmotřili, a to platí pro soukromí i podnikání. Do života se vám v těchto dnech vrátí pouze jedinci, kteří o vás navzdory sporům mluvili vždy jenom v dobrém. Ke konci týdne nepodlehněte touze pořídit si technickou novinku na splátky. Nepotrvá dlouho a narazíte na ni ve slevové akci, takže bude za poloviční cenu.

Foto: Dusan Petkovic, Shutterstock.com

Býci by měli počkat s nákupem nové elektronikyFoto: Dusan Petkovic, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Hledáte-li práci nebo nejste spokojení ve stávajícím zaměstnání, zkraje týdne reagujte na nové nabídky! Objeví se mezi nimi taková, která bude pro vás jakoby šitá na míru. Během víkendu kroťte hormony, jinak vás milostná epizodka může připravit o pár přátel. O další schůzky byste už neměli zájem a „lásce“ na jednu noc byste takzvaně zlomili srdce, což si nenechá pro sebe.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Veškerý volný čas byste měli investovat do intimního vztahu, zejména když plánujete založit rodinu. V zaměstnání se obrňte trpělivostí. Z minuty na minutu se totiž nadřízení rozhodnou přeřadit vás na jinou práci, možná dokonce na vyšší pozici. Než si ale stačíte sbalit fidlátka a uspořádat oslavu, nečekaně změní názor a vše nechají při starém.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Konečně se vám podaří vyřešit a uzavřít jednu starou rodinnou záležitost, nejspíš se bude týkat drahocenného předmětu po předcích nebo dědického podílu. To vás může motivovat k tomu, že získané finance okamžitě investujete, ale s tím byste měli počkat. Váš výběr by totiž byl unáhlený a není vyloučeno, že byste ze dne na den o peníze přišli, zejména když půjde o zahraniční dluhopisy.

Foto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Lvi by se meněli unáhlit. Mohli by totiž velmi špatně investovat získaný majetekFoto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Správně volenými slovy se vám podaří urovnat spory mezi příbuznými, a když to bude třeba, také i mezi sousedy. Tak doufejte, že vám to někdo z nich oplatí a zklidní atmosféru u vás doma ke konci týdne. Obdržíte totiž jisté vyúčtování, a když zjistíte, že máte uhradit nedoplatek nebo penále jenom proto, že intimní protějšek peníze na zálohy prošustroval, vyletí vám tlak až ke stropu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Zaměřte se na záležitosti, které mají blízko k dokončení, ať je to podnikatelský projekt, nebo úpravy v domácnosti. Ještě před finále totiž mnohé vylepšíte k dokonalosti. Ke konci týdne si oddechnete úlevou. Nečekaně se odstěhují sousedé, s nimiž byly jenom trable. Radovat se ale budete jenom chvíli, protože po nich přijdou nájemníci, kteří budou úplně stejní.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Možná si občas v duchu řeknete, že se z vás stává „lovec informací“, protože se budete doslova pídit po novinkách v mnoha oblastech. Žádný váš rozhovor nebude povrchní, vždy půjdete do hloubky, a díky tomu navážete spoustu nových kontaktů. Abyste neměli smolný víkend, dávejte si pozor na peníze, zejména na tržnicích a u stánků s občerstvením!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Úplnou náhodou najdete dokument, který vás zbaví nepříjemných problémů se státní institucí, dost možná i sankcí.

Finanční prospěch budete mít od středy z aktivit, které podniknete tajně, ale strach z prozrazení se podepíše na vaší psychice. Víkendové konstelace vám proto doporučují nějakou formu relaxace, pro vaše znamení bude vhodný autogenní trénink.

Foto: nenetus, Shutterstock.com

Střelci, neprozrazujte své záměry příliš brzy!Foto: nenetus, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Přesnost a důslednost máte vrozené, proto pro vás nebude problém vyhovět požadavkům nadřízených. Uprostřed týdne je ale v duchu pošlete k šípku, protože jejich nároky budou přehnané. Během víkendu někdo z rodiny patrně onemocní, takže o něho budete pečovat. Jeho zdravotní stav navíc použijete jako účinné alibi, protože se vám nebude chtít vytáhnout paty z bytu.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

I když občas budou vaše výroky mírně přes čáru, projde vám to, stejně tak výstřední chování. Z každé šlamastyky se prostě bravurně vymotáte. Během víkendu si uděláte jasno, co se týče přátel či známých. Patrně se vám porouchá auto a mnozí vám bez zaváhání nabídnou pomoc. Najdou se však i tací, kteří budou mít plnou pusu laciných výmluv, a jim už zřejmě v budoucnu ani nezavoláte.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

V zaměstnání se stanete prominentní osobou! Dovolíte si totiž nadřízeným oponovat a radit, ale nebudete plácat nesmysly, takže si vlastně drzostí otevřete pomyslná dvířka k lepší pracovní pozici. Máte-li obchod nebo bistro, během víkendu každému zákazníkovi vystavte účtenku. Můžete být totiž pod drobnohledem namátkové kontroly.

Náš týdenní horoskop vás připravil na možné události. Berete si tato doporučení k srdci? Napište nám, jak případně změnila vaše rozhodnutí.

Reklama

Související témata:

Načítám