Hlavní obsah

Podvádím tě. Zvykej si!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Oslovit přítelkyni jiným jménem? Nevysvětlitelné!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Lucko, lásko, miluju tě! Cože, kdo je Lucka?? Ozve se zpod peřiny a kouzelný moment končí. Chvíli nechápu, až mi to dojde... jmenuje se Katka!

Článek

Už se vám to stalo? Ne? Tak to se máte. Kdybyste se ale do podobné situace dostali, věřte, že v takovéto chvíli nepomůžou žádné výmluvy na alkohol ani na únavu. Nejde to ani přejít slovy „to se stane každému". Otřepaná fráze říká, kdo nežárlí, nemiluje. V tom případě ta hysterka, co uprostřed noci vyletěla z mé postele rychle jako ceny před Vánocemi, je do mě úplný blázen.

Můj kamarád chodil se dvěma holkama najednou. Jedna se jmenovala Iva, druhá Iza a zvládal to bravurně skoro rok. Prozradil ho až jeden závistivý známý (ale já to fakt nebyl, Honzo!!!).

„Mám problém. Na svého přítele vůbec nežárlím. Denně se stýká s kamarády i s pohlednými kolegyněmi. Na večírky mě nezve, a nevadí mi to. Je to se mnou v pořádku?" ptá se Pavla na diskusním fóru na ProŽeny.cz. Odpovídám: „Pavlo, jsi dokonalá."

Jiné extrémistky totiž už při sebemenším náznaku podvodu vyhrožují napsáním dopisu do Černých ovcí. Kontrolují nám přijaté esemesky, znají hesla našich e-mailových schránek, musíme vysvětlovat, proč byl náš telefon před chvílí nedostupný. Žárlivost je vnitřně rozežírá. Představy jsou čím dál hrozivější, v každé kolegyni vidí konkurenci. Přilepí se na chlapa jako sýr na cheeseburger a ten chudák nemá žádnou šanci flirtovat. Bohužel mají pravdu. Muž, který svou mladou kolegyni nikdy v představách nesvlékl, je buď gay, nebo mu je přes sedmdesát a jeho mokrým snem je prostata. Omlouvám se, ale tak to prostě je.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Říká se, že kde nežárlí nemilujeFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Po přečtení životopisu herce Miloše Kopeckého jsem se rozhodl, že chci vést partnerský život jako on. A asi nejsem sám. Jeho manželka si ho vzala s vědomím, že jí bude celý život podvádět s mladými blondýnami. Já na to ale pokaždé hezky rychle zapomenu. Nevím také, jak bych to vysvětlil: „Miluji tě, zlato, ale následující roky ti budu nevěrný." To bych musel vypadat jako George Clooney, nebo vlastnit ropnou rafinerii. Ale ještě že existuje několik speciálních mašinek, které dovedou zvýšit sexuální vzrušení hlavně u žen. Dominantní mezi nimi je Mercedes-Benz 380SL.

Chorobný žárlivec se pozná podle následujících poznávacích znamení:

  • Dokáže nevinnému partnerovi lehce vnutit pocit viny.
  • Zakazuje své polovičce komunikaci s osobami opačného pohlaví.
  • Vyžaduje od partnera přesné návraty z práce domů.
  • Neustále partnera kontroluje, například mu desetkrát denně telefonuje do zaměstnání, když se nedovolá, udělá scénu.
  • Vymýšlí katastrofické scénáře typu „určitě by ses chtěl vyspat s mojí nejlepší kamarátkou".(Samozřejmě chtěl, protože nejlepší kamarádky jsou nejlepší, ale to radši neříkáme.)

Nemusím snad zdůrazňovat, že tím trpí polovina žen. Ta druhá polovina předstírá, že nežárlí, aby působily „free" a „cool".

Tak... Jediná věc, která je ve vztahu jistá, je, že je nejistý. Nemůžu se tedy za vaše partnery zaručit, že právě nyní nejsou s jinou. Zkuste teď svému milému zavolat a zjistit kde je, s kým je a kdy se vrátí. Určitě bude štěstím bez sebe.

Reklama

Načítám