Hlavní obsah

Potkáte konečně spřízněnou duši? I na to vám odpoví náš týdenní horoskop!

Foto: pikselstock, Shutterstock.com

Zajímá vás, co vám přinese Mars ve Vodnáři? Tak čtěte!Foto: pikselstock, Shutterstock.com

Reklama

Neochotu podřizovat se autoritám a respektovat zažitá pravidla ve vás vyvolá Mars, který ve středu ráno vstoupí do rebelského Vodnáře. Jak to bude působit na vaše znamení?

Článek

Vodnář je znamení, které přeje experimentům, vynálezům a moderním technologiím. Plánujete-li někoho pod stromečkem překvapit technickou vymožeností, vydejte se na nákupy, určitě sáhnete po tom nejlepším, co trh zrovna nabízí. Nastolit rovnováhu a zklidnit emoce se od soboty začne snažit Venuše, která vstoupí do Kozoroha. Jste-li nezadaní a do 6. prosince se zamilujete, dá se předpokládat, že se bude jednat o stabilní a věrný vztah.

Beran (21. 3.–21. 4.)

I když nastane dramatická situace, zachováte si nadhled, a hlavně optimismus. Každé bezpráví vás ale vytočí, hlavně rádoby zbohatlíci, když budou opovrhovat sociálně slabšími lidmi. V takovém případě vám bude úplně jedno, že proti vám stojí člověk, který by vás mohl zničit, a uděláte mu na veřejnosti takovou ostudu, že na to hned tak nezapomene.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Nebude nic divného, když vás někdo z nadřízených občas sjede přísným pohledem. Všem v práci totiž začnete přerůstat přes hlavu, a to svými návrhy, co všechno by se dalo zlepšit. Několik vašich nápadů nakonec padne na úrodnou půdu, ale jenom doufejte, že jste neprosadili nějaké sci-fi, protože realizací šéf pověří právě vás.

Foto: Uber Images, Shutterstock.com

Býk bude mít co dělat v práci, aby dokázal zrealizovat vlastní nápadyFoto: Uber Images, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Přesvědčíte se, že ani vy nevíte všechno, a ještě k tomu máte děravou paměť, což vás pořádně nakopne. Zda se přihlásíte do nějakého kurzu, nebo zvolíte samostudium, je jedno. V každém případě si začnete doplňovat vědomosti a skvělé je, že vás to bude bavit. Ke konci týdne dostanete šanci výhodně investovat, tak ji nepromarněte!

Rak (21. 6.–22. 7.)

Trpíte-li nějakým chronickým onemocněním, zejména dýchacích cest, vzpomeňte si na všechny rady lékaře a pečlivě je dodržujte, jinak se váš zdravotní stav může zhoršit. Pokud taková situace nastane, patrně se rozhodnete pro kratší dovolenou a vyrazíte do osvědčené destinace v zahraničí, kde se vám v minulosti vždy ulevilo.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Pokud vaše podnikání ustrnulo na mrtvém bodě, současným obchodním partnerům klidně vypovězte smlouvy a poohlédněte se po jiných. Vše naznačuje, že najdete parťáka, s nímž v následných dvou letech dokážete předhonit konkurenci. Během víkendu nejspíš uděláte zásadní změnu v životním stylu. Zanevřete na maso a najedete na vegetariánskou stravu.

Foto: lenetstan, Shutterstock.com

U Lva nazrál patrně čas a přestane jíst masoFoto: lenetstan, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Když kolegové přijdou s nějakým nápadem, myslete si, co chcete, ale pomozte jim s realizací. Oni přispějí fantazií, vy praktickým přístupem a výsledek bude geniální! Ke konci týdne by se měli nezadaní odvázat. Všem bude jasné, že jste si s jistou osůbkou padli do oka, jenže se budete bát odmítnutí, proto si někdo z přátel bude muset zahrát na dohazovače.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Podaří se vám urovnat spor v rodině, a máte-li doma školáky, budete s nimi jednat jako zkušený pedagog. Pokud mají špatné známky, chytře je motivujete, aby měli chuť do učení. Během víkendu byste se měli pustit do revize domácnosti. Najdete spoustu věcí, které vám bylo líto vyhodit, ale tentokrát už skončí v popelnici.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na výletě do přírody uvidíte takový nepořádek, že se proměníte v přísného ekologa. Odnese to rodina, protože všechny členy začnete kontrolovat, zda pečlivě třídí odpad. Moc si ale na svoji drahou polovičku nevyskakujte, během víkendu vás patrně čeká průšvih. Za volantem překročíte povolenou rychlost a budete rádi, že vám přispěje na zaplacení pokuty.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Zjištění, že tloustnete, vás přinutí víc se hýbat. Možná si dokonce přivstanete a začnete chodit do práce pěšky, nebo si dáte do těla ve volném čase, každopádně již koncem týdne zaznamenáte váhový úbytek. Přes víkend se budete snažit vyhýbat obchodům i zábavným akcím. Uvědomíte si, že se blíží Vánoce a že se vám bude hodit každá ušetřená koruna.

Foto: sergey causelove, Shutterstock.com

Střelci zkusí chodit víc pěšky, třeba do práceFoto: sergey causelove, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zejména když v zaměstnání komunikujete s klienty či nadřízenými prostřednictvím e-mailů nebo mobilu, čekají vás finanční žně! Nicméně práce vám zabere i volný čas, a že jste to přepískli, zjistíte v pátek, protože doma zavládne dusná atmosféra. Tak aspoň víkend věnujte rodině, s Venuší ve svém znamení pro vás nebude problém vymyslet atraktivní program.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Stanete se iniciátory setkání s rodinou či přáteli, prostě si začnete plnými doušky užívat života. Vlastně vám nic nebude chybět, ale v pátek vám dojde, že je čas na změnu, a místo vysedávání v restauraci či obýváku vás to potáhne do přírody. Navíc nebudete stát o společnost, takže během víkendu podniknete kratší sólo výlet.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Budete ve svém živlu, protože pomáhat druhým je vaší vrozenou vlastností. O pomoc či radu vás poprosí nejen někdo z rodiny, ale i z kolegů a přátel. Bude vám proto úplně jedno, když se dozvíte, jaké drby o vás kolují. Uvědomíte si, že kolem sebe máte hodně lidí, kteří jim neuvěří. Opravdu klepy pustí jedním uchem tam a druhým ven.

Horoskop napověděl, co vám týden přinese. Je to dobré vědět, vždyť štěstí přeje připraveným! Souhlasíte s tímto příslovím?

Reklama

Načítám