Hlavní obsah

Povadlá prsa po dětech? Podívejte se, jak jdou proměnit!

Foto: archiv redakce

Eva toužila po nových prsou a její sen se jí splnil. Ňadra vyhrála!Foto: archiv redakce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Porodila a odkojila dvě děti, střídavě přibírala a hubla. Výsledek? Její prsa ztratila nejen svou původní pevnost, ale i plnost. A tak se Eva přihlásila do soutěže o plastickou operaci. A vyhrála!

Článek

Ňadra čtyřiatřicetileté Evy jsou typickou ukázkou toho, jak mateřství může změnit vzhled ženského poprsí. Přitom Eva byla v pubertě spíš boubelka a pyšnila se plnými a pevnými ňadry velikosti čtyři. Jenže děti všechno změnily!

Kam zmizel dekolt?

Eva je typická maminka. Byla dvakrát těhotná, dvakrát se zbavovala cvičením a zdravou stravou těhotenských kil, dvakrát po sobě kojila. Není divu, že bujný dekolt byl po takové zátěži ten tam. „Bohužel jen malé procento žen nezaznamená na svém poprsí žádné větší změny po těhotenství a po kojení. Většině žen se prsa změní a někdy jsou ty změny opravdu velmi drastické. Buď prsa zůstanou velká, ale přijdou o pevnost, a jsou povislá. Nebo přijdou nejen o pevnost, ale i o objem, zůstanou vlastně jen dva prázdné vaky, jak říkám, jakoby je děti vypily,“ popisuje plastický chirurg Martin Molitor.

Foto: archiv redakce

Po dvou dětech ztratilo Evino poprsí nejen pevnost, ale bohužel i objemFoto: archiv redakce

A přesně to se stalo Evě, která začala toužit po zvětšení prsou a také po jejich pozvednutí. Přihlásila se do soutěže jedné plastické kliniky. Do přihlášky napsala následující: „Byla bych moc ráda, kdybyste mi splnili můj sen a konečně bych se cítila spokojeně ve svém těle.“

A zabralo to, paní Eva vyhrála nová prsa! Tedy přesněji řečeno zvětšení poprsí včetně modelace.

Operace bez komplikací

Augmentace prsou spojená s modelací zajistila, že Eva se nyní může chlubit nejen bujnějším dekoltem, ale její ňadra mají hezký a pevný tvar. Šlo o zákrok, který se provádí v celkové anestezii a trvá zhruba dvě až dvě a půl hodiny. „Při operaci dochází kromě aplikace implantátů také ke korekci kožního krytu prsou a úpravě tvaru a velikosti prsní žlázy. Operace paní Evy proběhla bez komplikací, pro výsledný přirozený tvar poprsí jsme vložili německé implantáty Polytech kapkovitého tvaru o velikosti 350 ml,“ říká plastický chirurg Peter Ondrejka.

Foto: archiv redakce

Po 7 týdnech od operace jsou jizvičky zahojené a postupně budou blednoutFoto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Lékaři opravdu umí téměř zázraky. Nyní má Eva plná a pevná ňadraFoto: archiv redakce

A co na to Eva? Ta je nadšená! „Fyzicky se cítím skvěle a psychicky ještě lépe! Ani to moc nebolelo, do běžného života jsem se zapojila asi po týdnu,“ jásá Eva. Splnil se jí sen a ve svém těle se opět cítí šťastná!

A co říkáte na její změnu vy? Líbí se vám nyní její dekolt? Šly byste do podobné výzvy?

Načítám